Ulei 100% pur de arbore de ceai Thursday Plantation - reviewIn ultimul timp pe toate blogurile din zona de beauty au aparut review-ul unui produs foarte dorit de mine.
Este vorba de ulei 100% pur de arbore de ceai ( Tea Tree Oil ) de la Thursday Plantation.
Eu inainte de a-l testa am citit multe pareri extrem de bune despre acest produs si mi-am dorit tare mult sa incerc, asa ca acest produs a fost mai mult decat binevenit.

Pentru inceput trebuie sa stiti ca Thursday Plantation este prima companie din lume de produse 100% ulei pur din arbore de ceai.Acest produs se poate folosi in extrem, extrem de mult afectiuni . O sa va spun intai cum se poate folosi in cele mai intalnite cazuri iar mai apoi - la sfarsitul articolului- o sa revin cu parerea mea.
Acestea sunt cateva din intrebuintarile uleiului 100% pur de arbore de ceai, se poate folosi absolut la orice afectiune.


Acum sa va spun la ce  l-am folosit eu.

Cu tenul am avut intodeauna probleme, in adolescenta am avut acnee si acum mi-au ramas semne. Semne ce nu le pot face sa dispara insa cosuri imi mai apar, nu exagerat de multe insa suficiente cat sa ma scoata din sarite. Mai ales in aceasta perioada, cand caldura ma sufoca, parca si tenul meu reactioneaza mai urat.

Prima data  am folosit ulei 100% pur de arbore de ceai pentru cosuri. Citisem ca acest ulei minune face sa dispara aceste cosuri dupa cateva aplicari. Nu am crezut, recunosc, insa trebuia sa incerc si pe pielea mea. Cand vad ca apare un cos, curat tenul bine, apoi aplic acest ulei pe zona infectata. Chiar daca este recomandat sa aplicam de 2 ori pe zi, eu l-am folosit de mai multe ori si nu am avut probleme. Dupa cateva minute de la aplicare am simtit cum cosul dispare, nu total insa dupa 2-3 aplicari, acea imperfectiune dispare! Da, serios! Cred ca este cel mai bun produs incercat de mine pana acum in tratarea cosurilor, fiindca acestea dispar inca din prima zi de utilizare.

Am folosit acest ulei pentru arsurile pe corp. Din  neatentie m-am ars cu ulei incins pe mana si instant gandul mi-a fugit la uleiul de arbore de ceai. Am clatit zona cu apa rece si apoi am aplicat uleiul de arbore de ceai pe una din zonele afectate ( fiindca am lasat o portiune afectata fara a aplica uleiul, pentru a vedea exact rezultatele ). Daca in conditii normale, zona aceea m-ar fi usturat ingrozitor, dupa aplicare nu am mai simtit asta, dimpotriva zona s-a calmat iar numai dupa cateva ore roseata a mai disparut. Am fost uimita sa vad ca in doar 2 zile de la incident, zona tratata cu uleiul 100% pur de arbore de ceai s-a refacut iar zona pe care am lasat-o asa s-a refacut abia dupa 4 zile!Parerea mea este ca uleiul 100% pur de arbore de ceai este cel mai bun produs incercat de mine pana acum si este extrem de important sa avem un astfel de produs in casa. Il recomand cu mare, mare incredere!!


Voi ati incercat uleiul 100% pur de arbore de ceai?