Noutati Aoro, Nivea, Sheinside si Takko Fashion

Au fost cam rare postarile in care va arat noutatile primite sau cumparate, dar timpul liber este prea putin si abia reusesc sa mai scriu ceea ce imi propun. Dar astazi vreau sa va arat ce am mai primit saptamna aceasta.

O sa incep cu o noau comanada Aoro. Nu mi-am luat foarte multe, mi-am luat doar ce aveam nevoie, produse pe care voiam sa le testez, asa ca mi-am cumparat o paleta de farduri Makeup Revolution, un corector Maybelline Affinitone si un sampon anti- matreata de la Ziaja, am primit la acesta comanda cadou un tratament leave-in de la Dove . Paleta aceasta de farduri arata super bine, culorile sunt foarte frumoase; eu mai am o paleta de farduri Makeup Revolution si imi place la nebunie, culorile sunt pigmentate si rezista foarte bine pe pleoape, insa sunt culori mai naturale si mi-am dorit o paleta cu ceva nuante mai colorate asa ca mi-am luat-o imediat. Desi, a fost cam greu sa ma decid, fiindca pe site sunt foarte multe astfel de palete, ce au combinatii de culori foarte interesante. Corectorul e nou pentru mine, inca nu l-am testat insa am citit doar pareri bune, cred ca o sa-mi placa si mie. Samponul de la Ziaja mi l-am dorit de mult si pana de curand aceste produse nu se comercializau si pe Aoro, eu stiam ca se gasesc doar la Face Bucharest, pe Aoro insa, nu sunt foarte multe produse de la ei, mai mult geluri de dus si creme de corp, si cand am vazut samponul acest, pac! in cosul de cumparaturi. 
Oricum o sa fac review pentru fiecare produs cumparat, asa ca stati pe aproape!




Saptamna trecuta am avut o mare bucurie sa aflu ca am castigat pe blogul Lola's Box un kit Nivea, concurs desfasurat in cadrul campanie #operatiunea demachierea. A fost mare tam-tam cu aceasta campanie, unele fete au ales corect castigatorii, altele mai putin insa nu vreau sa intru in detalii. Asa ca vestea castigarii unu kit m-a facut super-extra-ultra fericita, fiindca de mult imi doream sa incerc demachiantul bifazic, lotiuna micelara si servetelele le-am mai incercat dar sunt foarteeee bine venite. 
Asadar kitul contine: lotiune micelara, demachiant bifazic si pachet de servetele demachiante. ( eu aveam impresia ca am sa primesc doar un produs :D ) 




Astazi mi-a sosit si comanda de la SheIn, pe care o asteptam abia luni, dar astazi cand vin din oras, ce sa vezi? Sora mea a luat coletul!!!!Yupiiiii!! Am asteptat cu sufletul la gura acest colet ( desi cred ca spun acest lucru la orice colet primit, insa parca de fecare data sunt mai nerabdatoare). Mi-am luat o pereche de pantaloni cu imprimeu galben, o rochie inflorata (din nou )
, o bluza vintage si o pereche de pantofi albi. Masurile alese imi vin perfect! Pantalonii sunt superbi, se aseaza foarte bine pe corp, sunt mulati insa nu sufocant, ma bucur ca sunt asa, nu prea imi plac pantalonii largi, nu cred ca ma avantajeaza, printul este foarte frumos si pot fi purtati atat casual cat si elegant. Rochia inflorata e superba, desi mi-am ales M si se aseaza bine, parca ma tine putin, daca mi-as fi ales o marime mai mare cred ca ar fi stat ca pe gard pe mine. Bluza vintage e cea mai misto bluza pe care o am!! Ea e preferata mea in acesta comanda, desi nu ma asteptam!! Pantofii albi sunt superbi, marimea mi se potriveste perfect si arata exact ca pe site; sooooo cuteee!!!




Si cum hainutele nu sunt niciodata de ajuns mi-am mai luat si cate ceva de purtat pe acasa. Mai exact un maiou lejer si o bluza cu maneca lunga ( ca deeee.. vine acum toamna ! ). Au fost la reducere in Takko Fashion, maioul 16 lei iar bluza 30 lei, foarte bune preturile in perioda asta!!
Din Lidl mi-am luat niste betisoare cosmetice din bumbac de la Cien, le-am ales pentru ambalajul foarte dragut, servetele demachiante tot de la Cien, am uitat sa-mi iau dischete demachiante :(( 
Mi-am luat si vopesea de par Palette, sper sa mi se potriveasca culoarea.


Cam atat pentru saptamna aceasta, voi ce v-ati mai cumparat?