Noutati TwinkleDeals, Snapmade, Dresslink, Amiclubwear si Jollychic



In articolul de astazi va arat ce am primit saptamna ce tocmai se incheie. Am fost la vama, v-am povestit aici ce am patit, asa ca trebuie sa va arat si ce am primit.

Prima oferta a venit din partea Twinkle Deals, am primit un voucher de 20$ iar trasportul la toate produsele de pe site este gratuit. Aparent, cu 20$ nu-ti poti lua mare lucru, insa am verificat inainte de  aceepta oferta iar preturile sunt extrem de bune, iar faptul ca transportul este gratuit pentru mine reprezinta un mare plus! Mi-am luat o pereche de sandale, care imi plac la nebunie -sunt extrem de comode si arata foarte chic- ; si un ceas pe argintiu, se mai gasesc doua culori pe site.




Urmatoarea ofera a venit din partea Snapmade, cu o oferta extrem de tentanta, cu un voucher de 40$ pe care sa il pot folosi cum vreau. Asa ca mi-am luat un ceas foarte finut, personalizat cu o poza draga mie!



Oferta celor de la Dresslink consta intr-un voucher de 15$ .Aparent un voucher cu valoare foarte mica, insa pe site sunt o multime de produse superbe la preturi extrem de mici. Ca dovada, puteti vedea ca mi-am achizitionat 4 produse!  O geanta, un portofel, un top si un tricou, super afacere! Am uitat sa pun in poza portofelul :D



Urmatoarea comanda, pe care recunosc ca am asteptat-o cel mai mult a fost intr-un voucher de 100$ pe Amiclubwear. Sutn multe, multe produse superbe pe site si cu preturi foarte accesibile! Mi-am luat 3 perechi de incaltaminte, fiindca, daca ma intrebati pe mine, aceasta categorie este in topul preferintelor mele de pe acest site. Desi mi-am luat 3 perechi au sosit doar 2 fiindca asa cum v-am mai spus Posta Romana nu a vazut si cel de-al 2 colet in care era o pereche de ghetute. Cele mai asteptate au fost sandalele negre, pe care initial le-am vrut pe crem dar nu erau pe stoc; sunt superbe si foarte comode; ghetutele maro cu franjuri ce sunt acum ale mele arata excelent in realitate. Cu siguranta este un site ce merita atentia!! Ghetulele pe care nu le-am luat erau tot cu franjuri si aveau nuanta marsala.




Iar ultimul colet despre care trebuie sa va vorbesc este Jollychic, comanda care mi-a sosit acasa!! Yupiii, ma bucur ca macar de la ei coletele vin direct acasa si nu la vama. De 30$ mi-am luat o pereche de  balerini  foarte draguti si un ceas extrem de finut. Imi plac la nebunie produsele!!




Acestea sunt noutatile din saptamana aceasta. Abia astept sa va arat cum se aseaza toate aceste produse.

 Ce produse v-au atras in mod deosebit atentia?



Etichete: , , , ,