Ootd- Backless Vintage Print Tassel Dress



Outfitul de astazi este diferit de ceea ce am crezut eu ca va fi atunci cand am plasat comanda. De ce? Fiindca in mod normal, mi-am cumparat o rochie, care s-a dovedit a fi nepotrivita, pentru mine.. insa cred ca pentru toate fetele ce o au sau o vor.

Modelul mi-a placut la nebunie inca de cand am vazut rochia pe site. O rochie alba cu imprimeu vintage, ce are un decupaj atat de sexy la spate si unde mai adaugi si franjurii jucausi din partea din fata si din imprejurul decupajului adanc; combinatia perfecta, pentru aceasta vara si pentru un look indraznet. Dar cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, materialul ( la care nu m-as fi gandit ca mi-ar putea crea o problema, ci mai degraba marimea si lungimea)  este transparent. Este un material usor, chiffon, dar rochia fiind alba si neavand captuseala lasa la vedere totul! Si cand zic totul e chiar totul! E imposibil sa o pot purta ca rochie. Daca in partea de sus nu se vede nimic, cred ca si franjurii au partea lor de acoperire, in partea de jos este dezastru.
Nefiind foarte lunga, m-am gandit sa o port ca si bluza si imi place la nebunie ce a iesit. Eu nu cred ca este foarte mare problema, atata timp cat o pot purta si va asigur ca vara aceasta va fi in multe tinute!
Eu mi-am ales marimea S si cade tare bine. Am ales sa o port cu o pereche de jeansi taiati si am accesorizat cu geanta mea neagra.

Aaa.. era sa uit, dupa cum putetei vedea si sper sa nu radeti de mine, bronzul de pe spate nu e uniform. Saptamna ce tocmai a trecut m-am bronzat foarte tare, am purtat un top cu spatele gol insa decupajul acesta fiind foarte adanc lasa la vedere si zona nebronzata.


Rochie: Romwe
Blugi: Romwe
Geanta: SheIn