Ootd- Elegant maxi dressPostarea de astazi este una speciala in care va arat o rochie absolut superba, primita de curand.
Am primit-o de pe Ever-pretty.com si este extrem de frumoasa, nu ma asteptam deloc sa arate atat de bine. Este identica ca pe site.
In general nu port rochii lungi, inca de cand am vazut-o pe site am stiut ca o vreau. Insertiile din dantela din partea de sus sunt extrem de elegante si calitatea lor este exceptionala. Aceasta rochie prezinta cupe in zona bustului de aceea nu mai este necesar sa purtam sutien pe dedesupt.
Materialul este de calitate, nu este deloc un material ieftin care sa arate urat. Pe dedsupt prezinta o captuseala de aceiasi culoare cu rochia pentru a nu se vedea nimic. Imi place la nebunie contrastul dintre albul din zona bustului si albastrul intens al rochiei. Mi-am ales marime UK  08, mai exact marima M  si imi vine perfect!!
Pe site sunt disponibile mai multe culori chiar si mai indraznete.
Neaparat trebuie sa mentionez faptul ca prin oras rochiile asemanatoare acesteia sunt extrem de scumpe si niciodata nu mi-as permite sa le iau, asa ca acest site este varianta mult mai ieftina si produsele sunt foarte bune.

  Dressfashion Blue Prom Dresses

Rochie: Ever-prettyCum vi se pare aceasta rochie?

Etichete: