Ceas ieftin si de calitate



     Acum ceva timp am primit un colet tare frumusel ce continea un produs foarte asteptat de mine. Stiti despre ce vorbesc, este vorba de ceasul meu preferat de la Ceasuri-dama ieftine.ro .
Despre site v-am mai vorbit in trecut, este un site cu ceasuri de dama ieftine.. foarte ieftine iar personalul este foarte dragut, mi s-a vorbit foarte frumos si coletul a fost trimis extrem repede.

    Ceasurile de mana intotdeauna au fost preferatele mele, cred ca accesoriile de acest gen ofera un aer sofisticat si feminin. Intotdeauna am admirat femeile ce poarta ceas.

     Trebuie sa recunosc ca mi-a fost tare greu sa reusesc sa-mi aleg un singur ceas, pe site sunt ceasuri de dama foarte frumoase si este destul de dificil de a alege doar unul. Cel ales de mine, mi-a atras atentia de prima clipa cand l-am vazut, chiar daca am rasfoit tot site-ul in lung si lat, acesta a fost alegerea mea. Si nu regret deloc!! Este superb! Initial mi-am facut griji in privinta curelei, de culoare neagra si lucioasa, am crezut ca nu va arata foarte bine si se va strica repede. Dar nu a fost deloc asa, de cand l-am primit, l-am tot purtat si arata impecabil! Nicio urma de zgarietura sau deteriorare.
    Este foarte verasatil, cureaua neagra lucioasa ofera un stil elegant si finut, exact pe placul meu, poate fi purtat cu usurinta la toate tinutele. Cadranul auriu cu design deosebit format din inimoare roz atrage atentia si complimentele celor din jur.
    Trebuie sa ma credeti pe cuvant ca acest ceas este preferatul meu in acest moment! De fapt... nu trebuie sa ma credeti pe cuvant, il veti vedea in multe tinute pe blog si cel mai bine, ca sa va convingeti de frumusetea lui, trebuie sa vi-l luati. Acest ceas imi descrie foarte bine stilul si are un pret foarte mic. Sa stiti ca ceasul arata exact ca pe site, eu nu am reusit deloc sa-i prind frumusetea in magini, lumina impiedicandu-ma sa fac cele mai reusite poze.

Ceas: Ceasuri- dama ieftine.ro





Cum vi se pare ceasul ales?

Etichete: , , ,