Gloss fructat Yves Rocher- review    In ultima comanda Yves Rocher mi-am luat tot ce mi-a trebuit si tot ce mi-a placut. Am profitat de oferta lor, de reducere 100 ron la o comanda de 200 ron impreuna cu sora mea, asadar ne-am ales poduse de 100 ron fiecare si am platit doar 50 ron. Am facut o super afacere!

   In comanda despre care va spun mi-am luat si un gloss de buze. Desi am o gramada de balsamuri si glossuri aceasta mi s-a parut interesant si a fost foarte ieftin, doar 9 ron. M-a atras in primul rand culoarea, este galben si nu am niciun gloss de aceasta culoare in colectie.


   Recunosc, ca nu am avut mari asteptari insa mi-a placut la nebunie de la prima aplicare.
Ambalajul este din plastic de culoare galbena, prezinta aplicator cu forma oblica ce se inchide cu un capac. Glossul este incolor si are o textura lejera, usor lipicioasa. Mi-a placut la nebunie luciul pe care il ofera, este intens si face ca buzele sa para mai mari. Eu il aplic peste rujul favorit si obtin un rezultat de efect. Arata foarte bine si singur, ofera senzualitate si rezista foarte bine pe buze.
Mirosul este irezistibil, delicios, a vanilie. Yummmy!   Imi pare tare bine ca l-am achzitionat si este un gloss ce merita cumparat, pretul sa fiind extrem de mic! Intentionez ca pe viitor sa-mi cumpar si alte glossuri fructate de la ei.Voi ati incercat acest gloss?
Ce impresie v-a lasat?

Etichete: , , ,