Ootd- Dots



   In ultimul timp am postat cam rar pe blog, insa promit ca revin in forta, cu outfit-uri si review-uri ( m-am cam lasat de ele ).
   Astazi va arat o noua tinuta cu produse ce abia au sosit la mine si pe care le-am asteptat cu nerabdare.
   Nu stiu care este piesa de rezistenta in aceasta tinuta: bluza, sandalele sau geanta?! Hmmm... cred ca toate, impreuna imi place cum se potrivesc si este o tinuta ce ma caracterizeaza.
   Incep cu bluzita alba cu buline. V-am spus si pe facebook ca am vazut-o la Ilda ( Lavender Thoughts ) si mi-a placut la nebunie cum ii sta, asa ca am luat-o si eu. Desi ma uitasem la ea si inainte, niciodata nu am comandat-o. Mi-am ales marimea M, desi initial cand am probat-o mi s-a parut ca ma strange putin, atunci cand am luat-o la shooting, m-am simtit foarte bine, nu ma tine deloc! Materialul este usor, usor transparent, chiffon, perfect pentru orice ocazie. E o piesa vestimentara ce poate fi purtata in foarte multe combinatii fara sa dam gres.
   Am ales sa o port cu cei mai comzi jeansi pe care ii am.
   Sandalele le-am cumparat de ceva timp, le-am si purtat. Imi plac la nebunie! Desi pe site par nude, in realitate sunt mai mult un roz prafuit, dar nu e un lucru care sa ma deranjeze. Sunt mult mai comode decat m-as fi asteptat, marimea este cea pe care o port, 36 si se potriveste perfect! Sunt din piele intoarsa si imi cam dau de furca, se murdaresc destul de repede si e cam dificil sa stergem incaltamintea din piele intoarsa. Sunt produse speciale dedicate pentru ele.
    Si nu in ultimul timp, geanta Clara, ce am primit-o vineri. Am avut ceva emotii insa cand am primit-o am ramas placuuuut impresionata! E superba! Desi pare micuta, este destul de incapatoare. Este lacuita, de aceea poate fi purtata atat la o tinuta eleganta dar si la o tinuta casual. Lantisorul auriu este perfect pentru a o purta in tinuta eleganta, iar cu ajutorul baretei de umar o putem incadra perfect in tinuta casual.  Are un design foarte special iar detaliile aurii fac diferanta. Va spun sincer ca este geanta mea preferata din colectie si cu siguranta o veti vedea in multe tinute. Nu mai stati pe ganduri, daca va place cum arata in poze, nu veti regreta deloc daca o veti cumpara!

Bluza: Romwe
Jeansi: H&M
Sandale: SheIn
Geanta: Luna Style









Cum vi se pare outfitul de astazi?
Ce articol din tinuta va place mai mult?