Aliatii mei impotriva mainilor uscate    A venit toamna si o data cu ea, a venit si frigul, ploile, vantul, factori ce comploteaza impotriva mea si a voastra, facandu-ne sa avem mainile uscate si cu aspect neingrijit. Si cu buzele intampin aceasi problema.
    Eu am o problema cu toti acesti factori, daca vara nu folosesc deloc crema, toamna, iarna si primavara cremele de maini si de corp sunt nelipsite din rutina mea.

    Astazi va fi o postare scurta, in care va arat ce produse pentru a-mi ingriji mainile si pentru buze, folosesc. Veti vedea ca toate sunt  aprope de terminare, deci trebuie sa-mi reimprospatez stocul, si mi-ar fi de folos cateva idei de produse bune pentru ingrijirea mainilor uscate.
   Incep cu balsamul pentru buze, de la Flormar, v-am mai vorbit de el, mi se pare cel mai bun balsam de buze, le hidrateaza foarte bine si nu le simt lipicioase, lucru care imi place la nebunie. E preferatul meu si va ramane mult timp. Chiar vi-l recomand!!

 
   Pentru maini. am 3 creme care imi plac mult. Incep cu cea mai cunoscuta, crema Dove, hidrateaza foarte bine mainile, are un miros placut dar fiind destul de puternic, aleg sa o folosesc seara inainte de culcare. Pretul sau este foarte mic, aproximatix 8 lei. Zilele acestea o voi recumpara.
   Cea de-a doua crema folosita este crema pentru maini uscate de la L'occitane en Provence. Este o crema foarte buna, hidrateaza intens si are un miros foarte placut. Din pacate e cam scumpisoara, aproximativ 35 lei pentru 30 ml si nu cred ca am s-o recumpar fiindca am varinte la fel de bune, dar la un pret mai bun.
   Cea de-a treia crema folosita este de fapt un tratament pentru maini si unghii de la Gerocossen. Imi place tare mult, pe ea o folosesc intrega zi, hidrateaza bine, nu are un miros intens, care sa ma deranjeze. Nu mai stiu exact pretul, dar nu a fost deloc mare. Este un produs ce merita recumparat, fiind foarte spornic.

   Pentru corp in acest moment folosesc untul de corp din gama cu lapte de capra de la Ziaja, v-am mai vorbit de el, imi place la nebunie!!! Hidrateaza foarte bine, are un  miros care imi place mult, il folosesc si exclusiv pentru pentru maini atunci cand simt nevoia si mainile mele raman foarte fine.

Cam acestia sunt aliatii mei in lupta cu frigul ce provoaca maini uscate si buze crapate. Voi ce aliati aveti? Mi-ar fi de folos cateva idei de noi produse.


Etichete: , , , ,