BB Cream Ziaja- review


    In urma cu ceva timp am primit un colet de la Face Bucharest ce continea produse Ziaja ( se pronunta Jaia, in cazul in care nu stiati asta deja ). Despre masca si samponul cu ulei de masline v-am vorbit aici, asa ca a venit si randul BB cream-ului.
    Sincer, pana sa rasfoiesc pagina lor de facebook, habar nu aveam ca Ziaja are si BB Cream. Asa ca indata ce l-am vazut, l-am si vrut.
   Eu mi-am ales BB Cream pentru ten mixt/ gras nuanta natural. Mi se potriveste perfect nuanta, parca ar fi facuta special pentru tenul meu.



      Produsul vine intr-un ambalaj practic din plastic ce are un gramaj de 50 ml. Are o textura lejera,cremoasa, ce se intinde perfect pe ten, fara a ramane ume inestetice si neplacute. 
    Eu il aplic cu un buretel si finish-ul arata foarte bine.
    Asa cum stiti, in general BB cream-urile nu au o acoperire foarte mare, acestea fiind folosite mai ales atunci cand nu ne dorim ca tenul sa fie incarcat insa vrem o uniformizare perfecta a culorii. Asa este si acesta, are o acoperire mica spre medie, dar pentru o acoperire mai mare putem aplica si doua straturi fara a parea prea incarcat tenul. Chiar daca acoperirea nu este foarte mare, porii dilatati nu se vad deloc, asa ca daca nu aveti probleme majore ale tenului cu siguranta veti fi extrem de incantate!


    Imi place ca dupa aplicare tenul meu este luminos, hidratat ( fiindca si tenul gras are nevoie de hidratare ) si matifiat. Da, luciul tenului dispare, ramand perfect matifiat. Imi place tare mult ca netezeste pielea, ramanand exact ca a unui bebelus; este ca si cum m-as fi dat cu o crema de fata si nu cu un BB Cream.
   Uneori imi mai apar cosuri, si fiindca nu-mi prea place sa folosesc fond de ten, aleg sa folsesc BB Cream-ul Ziaja, in doua straturi si efectul este foarte frumos. Porii dilatati dispar iar cosurile nu se mai vad atat de tare. Imi place la nebunie!
   Are un miros placut, si din fericre dupa aplicarea produsului nu mi-a aparut nicio reactie adversa.

   Acest produs contine acid hialuronic, provitamina B5 si filtre minerale UVA/UVB. Are SPF 15. 
Produsul este recomandat incepand cu varsta de 12 ani.
   Pretul este foarte bun, aproximativ 20 lei.

  Cred ca este un produs bun, care merita incercat, isi face treaba foarte bine! Eu sunt tare incantata ca l-am descoperit!

Voi ati incercat BB Cream Ziaja?
Cum vi s-a parut?

Etichete: , , ,