Cumparaturi New Dress



  Stiti ca saptama trecuta am fost la posta vamala, de unde am ridicat 4 colete. Cel despre acre va vorbesc astazi este de la New Dress, cred ca este singurul colet care m-a multumit pe deplin, adica toate produsele primite au fost exact asa cum ma asteptam.
   As fi vrut sa vi le arat in outfituri, insa, cum vremea e capricioasa, ploua, bate vantul si e un frig de trebuie sa port geaca de iarna, e imposibil sa fac poze cu tricouri si haine subtiri, asa ca o sa va vorbesc despre produse in acest articol.

   Pentru inceput o sa va vorbesc despre primul produs adaugat in cos. Vazut, placut si cumparat! Si cum in ultimul timp bulinele imi plac la nebunie, am ales o bluza albastra cu buline albe. I love it!!
    Materialul este subtirel, chiffon dar se aseaza atat de frumos, este foarte eleganta si foarte feminina. In partea din fata are un decupaj care arata foarte bine, iar manecile se incheie cu 2 nasturi. Va spun sincer ca nu ma asteptam sa se aseze exact ca pe manechinul de pe site, dar e identica! Si are si un pret tareee mic! Mi-am ales marimea M si imi vine perfect!

Bluza buline 




  Urmatorul produs este un portofel. Da.. mi-am cumparat portofel cu pisici; animale care nu sunt tocmai preferatele mele.. sunt dragute insa nu as creste, prefer cateii. Dar acum nu vorbim despre animalele mele preferate ci despre cel mai dragut portfofel pe care l-am avut. Am ales sa mi-l iau pe culoarea galben-mustar, insa la momentul acela erau mai multe culori disponibile pe site. Are si un mesaj dragut pe el si este foarte incapator. Ce sa mai spun, o sa las pozele sa vorbeasca.

Portofel





  Tricoul care a fost adaugat insant in cos, in momentul in care l-am vazut, e preferatul meu din toate tricourile pe care le am. Asa cum imi plac bulinele, si dungile sunt prezetne in multe hainute din garderoba. Tricoul este foarte moale la atingere si decupajul in forma de inima din spate m-a cucerit!! Arata demential de sexi. Sper ca vremea sa se incalzeasca putin si sa vi-l pot arata. Marimea aleasa este M.

Tricou




  Ultimul produs ce incheie lista comenzii este o pereche de cercei vintage. Imi plac mult si pot fi purtati la foarte multe tinute.

Cercei


Cum vi se par produsele achizitionate?

Etichete: