Demachiant bifazic pentru ochi Double Effect Nivea- review



  In urma cu ceva timp am castigat un premiu tare frumos cu produse Nivea. Premiul continea: solutie micelara delicata Nivea, demachiant bifazic pentru ochi Double Effect si servetele demachiante 3 in 1 Nivea.
  Servetelele si solutia micelara le incercasem pana atunci, insa demachiantul bifazic nu. Am auzit de el, cum ca ar fi foarte bun, cel mai bun demachiant bifazic.. dar credeam ca se exagereaza, asa ca primirea lui a fost de bun augur si a trecut imediat la testare.
  De obicei folosesc lotiune micelara pentru demachiere, atat pentru ten cat si pentru ochi si pana a incerca demachiantul bifazic Nivea, credeam ca nu exista ceva mai bun pentru demachierea ochilor. Dar m-am inselat! 



   Nu am folosit pana acum demachiant bifazic insa am auzit despre el si este foarte folosit in randul fetelor.
   Ca orice demachiant bifazic si Double Effect de la Nivea se agita bine inainte de folosire, pentru a se amesteca bine cele doua solutii. Se aplica pe discheta demachianta si gata! Spune " Adio! " make-up-ului.
   De la prima aplicare m-am indragostit de el si imi parea rau ca m-am indoit de eficacitatea lui la inceput. Sper uimirea mea, sterge extrem de bine urmele de machiaj, nu ramane strop de rimel pe gene sau fard pe pleoape si nu este necesar sa folosesc mult produs; folosesc doar 2 dischete demachiante pentru ambii ochi. Nici nu trebuie sa insist la stergere! Nu am avut nicio senzatie de usturime in zona ochilor ( mentionez ca sunt destul de sensibila la astfel de produse ) si nu ramane nicio pelicula grasa dupa folosire.
  Ambalajul este din plastic tare si este foarte practic, poate fi luat chiar si in vacanta.
  Este potrivit si persoanelor care poarta lentile de contact.
  Compatibilitate la nivelul pielii testata dermatologic.





   Gramajul sau este de 125ml si costa in jur de 15 lei. Este un produs foarte bun si il recomand cu drag tuturor, daca nu l-ati incercat pana cum, dupa prima aplicare nu veti mai renunta la el! Si nici nu mi se pare foarte scump pentru gramajul pe care il are si la cat este de eficient!

Voi ati incercat demachiantul bifazic pentru ochi Double Effect de la Nivea?


Etichete: , , ,