Landybridal for the most beautful bride
RO
  V-am mai vorbit intr-o postare trecuta despre rochiile de mireasa. Cred ca e un subiect amplu, in care putem discuta tot felul de detalii. Nunta este unul din cele mai importante momente din viata noastra si trebuie planificat din timp, pentru a iesi totul exact cum ne dorim.
  Pentru noi, femeile, gasirea rochiei de mireasa, ne entuziasmeaza si ne dorim sa avem cea mai frumoasa rochie.
  Pentru noi, cele care deja am trecut prin acest frumos eveniment, e o bucurie sa ne uitam la site-urile dedicate rochiilor de mireasa. Pentru viitoarele mirese este insa o curiozitate si o nerabdare imensa.
  De aceea Landybridal vine in ajutorul nostru cu o multitudine de rochii de mireasa, pentru fiecare domnisoara ,pe toate gusturile si pentru fiecare buget.
   Probabil multe dintre voi v-ati planficat nunta pentru anul viitoor. Asa ca, pe site gasim rochii de mireasa in tendintele anului 2016 intr-o multitudine de modele. Fiecare model fiind extrem de frumos, facand ca decizia viitoarei mirese sa fie extrem de grea.
   Rochiile de mireasa din dantela sunt cele mai cautate, de aceea Landybridal ne ofera zeci de modele din dantela, pentru fiecare buzunar, fie de sirena sau printesa sau indiferent de greutate; fiindca pe site se gasesc si rochii plus size!
Eu deja am aruncat un ochi pe site si am gasit tare multe modele pe placul meu!

EN
   I have spoken in a last post on my blog about wedding dresses. I think that it's an important subject and we can discuss all kind of details. The wedding it's one of the most important moment form our life.
   For us, womens, to find our weddind dress, enthuses us and we want the most beautiful dress.
   For us, those we have already gone through this beautiful event, it's a joy to look at this sites for wedding dresses. For future brides it's a curiosity and a huge impatience.
   Therefore Landybridal comes to help us with a variety of wedding dresses, for every girls and for every budget.
  Probably, many girls have planned the weeding for next year. So, on the site we will find wedding dresses 2016 in a variety of models. Each model it's so beautiful and that makes the future bride to be so confused.
  Lace wedding dresses are the most popular, and for this, Landybridal, shows a lot of models for lace dresses, even for plus size girls.
I have already find a lot of dresses that I like so much!
Cum vi se par rochiile alese?
What do you say about these dresses?