Noua mea bratara Soufeel din piele



    Luni am ridicat bratara de la Posta Vamala. am asteptat cu nerabdare sa o iau si sincer m-am temut in privinta taxelor pe care le voi plati, tinand cont ca este o bratara de argint si din ce am inteles se platesc taxe mai mari pentru astfel de colete. Dar am reusit sa scap fara a plati vreo taxa. Am intalnit vamesa draguta careia i-am spus ca sunt primite fiindca sunt blogger si am adus dovada mailurilor printate cu toata convorbirea si numarul de urmarire, a inteles, la fel ca data trecuta si am scapat doar cu o taxa de magazinaj de 12 lei pentru 3 colete ridicate.

    Am deschis cu nerabdare coletul, sa vad cum arata noile charm-uri si mai ales noua bratara. Woow! Asta a fost reactia mea cand am deschis cutia frumos impachetata, bratara de piele arata fabulos iar de frumusetea charmu-rilor nu m-am indoit nicio clipa.
    De ce mi-am ales o bratara de piele? Pentru ca imi place la nebunie cum arata, mi-am ales una de culoarea pielii, dar as indrazni sa iau si una de culoare neagra. Cel de-al doilea motiv a fost pentru ca, am observat ca atunci cand port bratara de argint fac alergie, mai exact piele se inroseste, am senzatie de mancarime si o eruptie pe piele. Imi pare tare rau, fiindca imi place la nebunie, la inceput nu am avut o astfel de reactie dar dupa mai multe purtari acesta este reactia care apare pe piele. Deja am purtat bratara din piele si nu am avut nicio reactie, sunt foarte bucuroasa!
    Acum sa va vorbesc despre noua mea bratara Soufeel.
    Bratara din piele, nu se mai gaseste in acest moment pe site, insa sunt alte modele si alte culori la fel de frumoase.
    Fiecare charm ales imi place la nebunie si are o semnificatie aparte. De decis, m-am decis greu, foarte greu.. fiindca sunt o multime de modele care mai de care mai frumoase dar cele alese mi-au cucerit inima.
  Fiecare bratara Soufeel este speciala si unica, nimeni neavand una asemanatoare cu a noastra. E un cadou frumos pentru persoanele dragi din viata noastra!
  In plus daca produsul nu va place se poate returna in 365 de zile! Daca vreti o bratara Soufeel aveti o reducere de 5% daca folositi codul BLOG5.


Bratara asemanatoare


Green vines charm


Gesture of love charm


Lucky charm


All you need is faith, trust and a little bit of pixie dust charm




Cum vi se pare bratara mea Soufeel?
Voua ce charm-uri v-au atras atentia?

Etichete: ,