Ootd- Apricot shorts and casual boots



  Outfit-ul de astazi va prezinta trei piese vestimentare noi, doua abia au ajuns la mine iar una o am de mult, insa nu am avut ocazia sa v-o arat.
  E o tinuta in care ma simt bine, e comoda, dar e chic.. exact cum im place mie! Totul a inceput de la pantalonii scurti. Asa cum ati observat, nu am facut outfit-uri cu pantaloni scurti.. si nici nu am foarte multi, in general prefer fustele iar daca am gasit acest model atat de frumos, a trebuit sa-l iau! Eu le-am spus celor de la SheIn ca vreau marimea L, in general in jurul acestei marimi ma invart la produsele lor, insa fiindca nu a fost pe stoc marimea L si ce s-au gandit ei?! Sa-mi trimita M, lucru pe care l-am aflat abia cand a sosit coletul... dar imi pare tareeee bine fiindca imi vin perfect in talie; nu ma strang deloc, ma pot misca exact cum vreau, fara a ma incomoda deloc. Detaliile aurii fac diferenta, dau un aer usor elegant tinutei. Cu siguranta ii voi purta foarte des, mai ales fiindca se pot purta atat cu piciorul gol cat si cu dresuri.
   Am ales sa ii combin cu o camasa albastra si sa completez tinuta cu vesta care imi place la nebunie! O am de aproape un an si am purtat-o de multe ori si de fiecare data a fost admirata. E un model tare frumos si nu am vazut modele asemanatoare pe la noi. E si foarte calduroasa!
   Sa nu uitam de botinele crem, care am vazut ca v-au placut mult cand le-ati vazut pe facebook. Si mie imi plac la nebunie! Au un toc foarte comod si ma pot misca in voie, sunt facute dintr-un material ce de la distanta pare piele intoarsa, insa este un material sintetic. Mi-am luat marimea 36 si ca de obicei imi vin perfect.

Pantaloni scurti: SheIn
Vesta: SheIn
Botine : SheIn
Camasa: SheIn
Geanta: Luna Style









Cum vi se pare tinuta de astazi?