Ootd- Autumn outfit



   In outftul de astazi va arat cateva produse pe care nu le-ati vazut deloc pe blog pana acum. Am vazut ca ati fost foarte ineteresate de noile botine si ca v-au palcut tare mult, asa ca le-am si integrat intr-o tinuta.
    Rochia am primit-o de curand, dar deja a trecut veremea ei ( inca mai sper la zile calduroase in care sa o port ), este dintr-un material care se poarta vara, cred ca e chiffon, ce prezinta o captuseala pe dedesupt. La spate se incheie cu un fermoar scurt si prezinta 2 buzunare in fata. Imi place, dar trebuie sa recunosc ac m-am asteptat la altceva, desi mi-am ales marimea S, este larga, si parca ma face mai mare decat sunt. Insa pentru o tinuta lejera, purtata chiar cu tenisi sau balerini e perfecta!
    Am ales sa port pe deasupra cardiganul pe care il am de la inceputul verii, este castigat, insa fiind vara cand l-am primit nu l-am putut purta. Este superb! Atat de calduros, culoarea imi place si ea tare mult ( se mai gaseste si pe gri, dar mi-am dorit o culoare mai deschisa ), si are un sistem de prindere foarte misto!! Este marime unica si se aseaza perfect! A inceput vremea pulovarelor si cardiganelor asa ca nu mai stati pe ganduri!
    Botinele imi plac maxim! Au un toc acceptabil, si avand platforma sunt si mai comode. Nu am nicio problema atunci cand merg, nici nu le simt! Mi-am ales marimea 36 si imi vin perfect! Au un pret foarte mic pentru calitatea lor!

Rochie: SheIn
Cardigan: SheIn
Botine: Romwe








Cum vi se pare tinuta de astazi?

Etichete: ,