Ootd- Fall outfit



    Astazi se pare ca soarele a reusit sa invinga batalia cu norii. Ce bine imi pare!!! E atat de frumos afara, soarele straluceste puternic, pe cer nu e niciun nor iar vantul nu e deloc aici. Chiar daca de dimineata, parea ca va fi o zi innorata, cu multa ceata, se pare ca totusi toamna nu e asa de rea. Asa ca, planurile mele de a scoate la plimbare noile hainute de la Rainbow Outlet, primite vineri, au prins contur.
    Mi-am ales de pe site o pereche de jeansi si o bluzita alba inflorata. M-au cucerit inca de pe site, iar atunci cand le-am primit am fost tare incantata, fiindca produsele erau exact asa cum m-am asteptat.       Pentru jeansi mi-am luat marimea M, pe care o port de obicei si imi vin perfect!
Trebuie sa va spun ca initial mi-am ales alta pereche de jeansi, care din pacate nu au mai fost pe stoc, apoi i-am inlocuit cu alta pereche care fusese data exact la o comanda inaintea mea! Ha, ha.. se pare ca acestia mi-au fost predestinati. Arata foarte bine in realitate, si ma simt foarte lejer purtandu-i.
    Bluza alba inflorata, este unica, arata tare bine, este lejera, dintr-un material usor, placut la atingere. Are maneci trei sferturi si in partea de sus este usor transparenta. Cu siguranta va fi purtata foarte des! Este marimea S.
   Pentru a intregi tinuta am ales un sacou negru, pe care il am de ceva timp dar pe care nu l-am purtat niciodata. Imi place tare mult, este grosut, perfect pentru vremea de afara. Poate fi purtat atat la o tinuta casual cat si la o tinuta eleganta. Eu am marimea S si imi vine bine.

Bluza: Bershka via Rainbow Outlet
Jeansi: Alcott via Rainbow Outlet
Sacou: Romwe
Botine, geanta: SheIn









Detalii
Frumoasa bratara Massimo Dutti primita cadou la comanda.


Cum vi se pare outfitul de astazi?