Ootd- Lace dress



   In urma cu ceva timp am primit o rochie tare frumoasa, mi-am dorit-o mult si ma bucur ca acum este a mea.
   Luna trecuta am avut multe evenimente speciale, si pentru asta imi trebuiau rochii diferite. Si cum am tot primit complimente la rochiile marca SheIn, si de aceasta datam-am gandit tot la ei. Am ales o rochie eleganta, din dantela, ce ofera un aspect sexy si feminin.
   La inceput am avut ceva emotii in legatura cu decupajul transparent negru din fata, am crezut ca nu se va aseza frumos si ca-mi va da batai de cap, dar nu a fost deloc asa! Culorile imi plac tare mult, e un model unic, nu am vazut nicio astfel de rochie pana acum. M-am simit tare bine purtand-o, e lejera si acest lucru imi place, Eu mi-am ales marimea L si se potriveste perfect. Inainte de toate, trebuie sa stiti ca nu se poate purta cu sutien, partea transparenta din fata impiedica acest lucru, arata foarte inestetic daca alegeti sa purtati.
   Insertiile din perle , asemenea unui colier, din fata, o face foarte eleganta si ii da un aer chic. Am primit foarte multe complimente pentru aceasta rochie! Cu siguranta este o achizitie perfecta!

Rochie: SheIn
Cercei: Romwe








Cum vi se pare rochia?