Ootd- Negru, gri si putin roz



   Am iesit la pozat.. iarasi. Da! Am profitat de soarele superb care ne-a incalzit astazi. Dupa peripetia de duminica, prin ploaia aceea de neoprit, am reusit sa prind o zi superba pentru facut poze.
   Am planuri pentru duminica, insa cred ca vremea nu va fi favorabila, din ce am auzit la meteo..

   Ehh.. sa vorbim despre tinuta de astazi.. O tinuta care imi place al nebunie! O tinuta mai lejera de atat si in care sa ma simt mai bine nu am!
   Am ales jeansii taiati, in care ma simt tare bine, vi i-am mai aratat si aici. Am ales sa-i combin cu cea mai noua camasa din garderoba. Cu bulineeee, frumoase buline! Este neagra, dintr-un material placut la atingere, usor.. usor transparenta. Mi-am ales marimea M, si desi atunci cand am primit-o am avut impresia ca mi-e mare, nu e asa. E putin lunguta, lucru care imi place tare mult, fiindca poate fi purtata atat pe deasupra pantalonilor cat si interior. Abia astept sa vi-o arat intr-o tinuta mai casual!
   Sacoul gri este preferatul meu, este mai degraba un cardigan, fiindca este dintr-un material subtire. Arata super-super. Eu am ales marimea L, conform descrierilor de pe site, in conditiile in care eu port de obicei S; asa ca mare atentie la marimi!! E perfect pentru o tinuta casual insa poate fi purtat cu usurinta la o tinuta eleganta, alegand incaltamintea si accesoriile potrivite.
  Geanta roz este atat de draguta!! Marimea e medie si este destul de incapatoare. Imi place tare mult, ea aduce o pata de culoare in tinuta de astazi.
   Pentru a intregi tinuta, am ales cele mai frumaose botine pe care le am, cele cu toc ascuns.. nu m-am gandit ca imi vor placea asa de mult! Sunt extraordinar de comode!!


Camasa :Romwe
Jeansi :SheIn
Sacou: CN Direct
Geanta: Dresslink
Botine: SheIn













Cum vi se pare tinuta de astazi?

Etichete: , , , , ,