OOTD- Rainy day



  Este o regula, ca in fiecare weekend sa ies la pozat. In weekend insemnand doar duminica, fiindca in zilele celalalte sunt ocupata si nu am timp sa ies sa fac poze, desi mi-as dori.
  Astazi, vremea e groznica, e atat de frig si ploua, bate vantul incat am crezut ca e imposibil sa ies sa fac poze. Dar nu m-am lasat, trebuie sa-mi tin promisiunea, atat fata de voi cat si fata de colaboratorii mei. Daca am spus ca in weekend realizez outfitul, asa fac!
  Peste vant si frig as fi trecut oricum, dar ce sa faci cand ploua neincetat? Poze, normal! Si a fost mai placut decat m-as fi asteptat; chiar daca ploia nu a vrut sa se opreasca macar 15 minute pentru a-mi usura munca, nu m-am dat batuta!

  Outfitul de astazi este unul care imi place mult. E un outfit lejer, perfect pentru acest sezon. Produsele sunt primite la inceputul acestei saptamani si bine am facut cand le-am ales.
  O sa incep cu pantalonii cu print verde. V-am spus ca am luat ultima pereche de pe site ( hapyyy meee!! ) si tare bine mi-a parut. O pereche asemanatoare am de pe alt site, sunt din acelasi material si masurile corespund doar printul difera. Cei pe care i-am purtat astazi i-am luat in marimea L, o marime mai mica fata de cei de pe site-ul celalalt, pe care i-am luat XL. De ce am ales sa-i iau mai mici? Pentru ca sunt dintr-un material elastic si se muleaza bine pe corp. Si tare bine am facut ca i-am luat in masura L fiindca imi vin perfect! In talie se aseaza exact cum vreau eu, lucru pe care rar il intalnesc la pantalonii de pe site-urile straine.
   Trench-ul mi-a placut la nebunie de cand l-am vazut pe site si l-am mai vazut si la cateva fete pe blog, asa ca trebuia sa il iau! Este perfect pentru toamna, nu este foarte gros, materialul este placut la atingere si se calca usor. Are un design deosebit, se aseaza parte peste parte, singurul lucru care ajuta la inchiderea sa, fiind cordonul din talie. Mi-am ales marimea M si imi vine bine. Cred ca si marimea S mi-ar fi venit.
    Am ales sa port botinele pe care vi le-am mai aratat in alta postare si care sunt foarte comode. Am ales sa accesorizez tinuta cu un colier tare frumos si ceasul care m-a cucerit de cand l-am primit.
   Sper sa va placa pozele facute cu alergatura si rasete; si daca va plac produsele le puteti agsi in link-urile de mai jos.

Pantaloni: Romwe
Trench: Romwe
Botine: Romwe 
Ceas: Zaful
Colier: CN Direct






Selfieeee!!!






Cum vi se pare tinuta de astazi?