Ootd- Rochie crem si pantofi transparenti



    Se pare ca vremea frumoasa a tinut cu mine astazi si mi-a permis sa ies la un shooting. Am ales sa va arat o tiuta eleganta, in care ma simt foarte bine! Mi se pare foarte feminina.
   Stiti ca vineri am primit coletul de la SheIn, colet ce a contint cateva produse ce m-au cucerit inca de cand le-am vazut. Astazi va arat pnatofii cei mai frumosi pe care i-am vazut ( serios! ) si rochia crem din colet.
    O sa incep cu rochia. Este superba, este de culoare crem, facuta dintr-un material placut la atingere, ce se aseaza perfect. Pe site scrie clar ca nu prezinta curea, insa mie imi place mai mult cum vine cu o curea, motiv pentru care am adaugat eu una. Ma simt foarte bine purtand-o, e lejera si ofera un aer sexy. Eu mi-am ales marimea S, stiti ca de obicei imi iau de la ei marimea M sau chiar L la rochii, dar de data aceasta masurile au fost mai mari si nu mi-am dorit sa am o rochie care sa stea ca pe gard pe mine asa ca am indraznit si am luat S, bine am facut!
   Am purtat pantofii superbi, care cu siguranta atrag atentia. E un model unic, pe care nu l-am vazut nicaieri. Mi-am ales marimea 36 si imi vine perfect! Ii iubesc!!
  Geanta aleasa este primita de la sotul meu si cred ca intregeste tinuta.

Rochie: SheIn
Pantofi: SheIn








Cum vi se pare tinuta de astazi?