Paleta de farduri Makeup Revolution- review



   In ultima comanda Aoro, mi-am cumparat iarasi o paleta de farduri Makeup Revolution. Ma atrag ca un magnet fardurile lor, mai ales ca au un pret foarte bun si se gasesc o multime de palete in diferite culori pe site.
Eu mi-am ales varianta Unicorn Unite. O aveam de mult in cos, insa intr-o perioada, cand am vrut sa o iau, nu a mai fost pe stoc. Asa ca am asteptat momentul potrivit pentru a o lua.
 
   V-am mai vorbit despre o paleta de farduri Makeup Revolution London, cumparata tot de pe Aoro AICI. In momentul de fata am 2 palete de la acest brand, plus un kit pentru sprancene ( kit care e cel mai bun din ce am incercat pana acum ).

   Probabil ati auzit de Makeup Revolution London, in ultimul timp este un brand care se afla pe buzele multora dintre noi, majoritatea recomandand produsele lor.
   De data aceasta mi-am dorit o paleta de farduri cu nuante mai vii, mai colorate, cu ajutorul carora sa-mi realizez makeup-uri reusite si care sa-mi puna in evidenta ochii. Mi-am dorit una de acest fel fiindca, pana in momentul acela, nu aveam o paleta pe gustul meu. Cea pe care am cumparat-o prima data de la acest brand este in nuante mai pamantii, mai naturale.
   Daca nu ati citit postarea referitoare la prima paleta, o sa va spun cateva ceva si despre aceasta pe care am cumparat-o de curand, pentru a va putea face o parere despre raportul calitate-pret ( care, cred eu ca este perfect! ).



     Paleta de farduri Makeup Revolution Unicorn Unite, vine intr-un ambalaj colorat, asemenea unui curcubeu! Ambalaj care descrie perfect, continutul paletei. Inca de pe cutia din carton tare, se pot vedea nuantele. Nuante ce sunt 18 la numar, 12 sidefate si 6 mate.
Am ajuns la ambalajul paletei.. un ambalaj dintr-un plastic tare, lucios si care are un aspect asemenea unui produs high end, pe care este trecut numele brandului. Se deschide usor, fara a ne rupe vreo unghie incercand acest lucru. Deschidem frumoasa paleta; acum putem vedea superbele nuante, de la deschis la inchis. Peste farduri se gaseste o folie din plastic pe care este trecuta denumirea fiecaruia. Prezinta o oglinda mare si un aplicator dublu. Daca ma intrebati pe mine, aplicatorul de la aceasta paleta este mai rigida decat cea pe care am cumparat-o prima data si nu mi se pare la fel de buna. Dar nu e o problema fiindca eu nu folosesc acest aplicator ci pensule.




   Culorile nuantelor sunt superbe, mi-au placut de cand le-am vazut pe site, insa in realitate sunt si mai frumoase! Eu le folosesc fara baza si arata fabulos! Sunt foarte pigmentate si rezista pe pleoape intrega noapte. Cred ca singurul "defect" ar fi, faptul ca sunt putin prafoase si este necesar sa suflu de pe pensula excesul de fard.
    Fardurile din aceasta paleta pot fi folosite atat pentru un machiaj de zi, cat si unul pentru seara; imbinand frumos culorile fardurile sidefate pot fi folosite si ziua, fara a crea un look exagerat si fara a iesi in evidenta intr-un sens rau.




   Cel mai mult din aceasta paleta eu am folosit culorile deschise insa si cele inchise arata foarte bine.
Pe mine m-a cuceri acest brand, fiindca fardurile arata excelent, nici ambalajul nu e mai prejos iar pretul de 49 lei mi se pare foarte avantajos! Oricine isi poate permite o astfel de paleta.

Desi am folosit-o de foarte multe ori, am uitat sa fac poze machiajului, insa de curand am avut o petrecere si am reusit sa fac cateva poze, asa ca va las rezultatul.





   Daca nu ati incercat pana acum niciun produs de la ei, eu va recomand cu drag! Pe Aoro se gasesc o multime de palete, in diferite nuante si la preturi foarte ok.


Voi ati incercat fardurile Makeup Revolution?

Etichete: , , ,