duminică, 11 octombrie 2015

Wishlist de toamna de la Adona.ro


   Vremea e nemiloasa, e un frig cumplit si ploua, nici nu zici ca e mijlocul lui octombrie ci mai degraba sfarsitul lui noiembrie. Nu-mi place deloc!
   Si ce putem face pe o astfel de vreme? Wishlist si shopping online! Da, cu o cana mare de ceai in mana, in pat la caldurica rasfoiesc de zor site-urile in cautarea unor produse pe placul meu.
   Primul site pe care am poposit este Adona.ro. V-am mai vorbit de el, v-am si aratat o geanta de pe site si acum site-ul este mai tare fiindca, se gasesc si produse de imbracaminte, pe langa gentile lor frumoase cu un pret tare mic.

  Pentru inceput mi-am aruncat privirea la categoria rochii si am gasit o multime de modele, greu de decis care imi place mai mult. Insa am facut o selectie cu rochii fabuloase pe care o sa le vedeti mai jos.   Sa stiti ca fiecare din rochiile prezentate mai sus, au o reducere considerabila.

   Daca am bifat rochiile preferate, e timpul sa trecem la genti. Vaiii.. gentile sunt superbe, e greu sa ma decid care imi place mai mult, insa mi-am facut o lista de dorinte.


Acesta este wishlist-ul meu de toamna.
Voi ce aveti pe lista?

5 comentarii:

 1. rochia Larisa imi place foarte mult ! si geanta vika! pupici

  RăspundețiȘtergere
 2. insa si celelante rochii si genti sunt frumoase, ai facut niste alegeri minunate! pupici

  RăspundețiȘtergere
 3. Rochia neagra o ador, iar gentile sunt toate extraordinar de frumoase!

  RăspundețiȘtergere
 4. Frumoase lucrurile,imi plac mult prima si a doua rochita,da daca ar fi sa aleg as alege prima,parca e mai speciala,iar prima geanta e superba,e un model superb

  RăspundețiȘtergere
 5. Nu stiam ca Adona are si rochii. Credeam ca doar cu genti se ocupa.
  Imi plac rochiile la nebunie si sunt reduceri foarte mari .... la prima de 50% ... Imi dai niste ideiii

  RăspundețiȘtergere