Noutati: PentruCorpulTau, CN Direct, LucLuc si Romwe



     In zilele ce au trecut am primit o gramada de bunatati pe care vreau sa vi le arat. Am primit un colet tare frumos de la PentruCorpulTau.ro, mi-am ales doar produse Farmasi si sunt incatata de alegerile facute, mi-am ales un fard de ochi maro, un rimel, un ruj mat si un luciu de buze roz. O sa va vorbesc despre fiecare produs in parte cu o parere concreta supa ce le-am testat indeajuns. Daca ati incercat vreun produs din cele alese de mine, va astept impresiile in comentarii.



     Stiti ca am fost la vama luni. Aveam doua colete. Cel de la CN Direct si LucLuc.


     Cu CN Direct am mai colaborat si am mai primit un colet de care am fost foarte incantata si pe cel de-al doilea l-am asteptat cu nerabdare. Mi-am ales o vesta albastra, un pulovar cu reni si un set de pensule.
     Vesta imi place la nebunieeeeeeeeee!!! Am luat-o mai mult pentru a o purta acasa, e imblanita si tine de cald. Pulovarul arata foart bine, e copilaros, nu inteapa ( asa cum m-as fi asteptat ), este masura unica, pe site scrie ca s-ar potrimi de la S-L, insa eu cred ca se potriveste mai mult unui S-M, asa cu sunt eu, imi vine bine. Setul de pensule a fost foarte, foarte ieftin, DOAR 2 $!! Si la pretul acesta sunt foarte bune, sunt foarte moi si nu cade parul ( credeti-ma pe cuvant! am tras de firele de par cat am putut eu si nu s-au smuls ), le voi folosi foarte des!



     Cu LucLuc e prima colaborare si ultima. Si nu pentru ca nu mi-a placut camasa, o sa va spun putin mai jos de ce. Mi-am ales o camasa cu inimioare, mi-a placut la nebunie de cand am vazut-o pe site, si fiindca nu am o camasa asemanatoare mi-am luat-o imediat. Camasa costa 17$ si merita banutii din plin. E din chiffon insa nu chiffonul acela cu care m-am obisnuit, nu stiu.. arata mult mai bine in realitate si se simte foarte bine pe piele. Se vede foaaaaarte putin prin ea. Mi-am ales marimea M si imi vine perfect!



     De ce spun ca nu mai colaborez cu LucLuc? De fapt nu mai colaborez cu site-urile care trimit coletele prin ChinaPost sau PostNL, deja am refuzat cateva colaborari, nu e avantajos pentru mine. Fiindca la aceste 2 colete am fost nevoita sa platesc taxe vamale. Pana de curand am scapat de ele, doamna vamesa m-a inteles si nu mi-a luat bani, insa ultima data mi-a spus ca s-a ajuns la concluzia ca de acum nu se vor mai lua in seama faptul ca nu am platit pentru acele colete, ce e trecut pe colet aia se plateste. Si nu-mi convine, pana la posta vamala merg 100 km, timp pierdut si bani pierduti ( nu o avere, dar dau bani din buzunar ) + ca la vama sa ajung sa platesc si taxe vamale. Ce avantaj am eu? Zero.. e ca si cum platesc hainele astea si trebuie sa scriu despre ele ( = timp pierdut). Singura varianta ar fi sa le spun expeditorilor sa treaca pe colet o valoare  mai mica de 10$ si cum chinezii inteleg engleza asa cum inteleg eu chineza, cam greu.
     Am fost incantata de produsele primite dar posta vamala imi incurca treburile.

    Asa.. astazi mi-a ajuns coletul Romwe.. yupiiiii!! Mi-am ales o vesta ( asa cum v-am spus si pe facebook, am ales-o pentru mama ), o pereche de jeansi albi, un pulovar draguuuut roz, un pulovar khaki si o rochie albastra. O sa vi le arat pe toate in curand, sunt foarte incantata de ele.



Acestea au fost ultimele noutati.
Voi ce ati mai primit/ cumparat de curand? 

Etichete: , , , ,