Ootd- Jeansi negri si geaca rosie, tinuta perfecta pentru o zi de iarna



    Duminica a fost o zi frumoasa de toamna, a fost soare insa era destul de rece, asa ca trebuia sa scot la plimbare noua mea geaca de iarna, sa fac poze si sa vi le arat; stiu ca multe v-ati dorit sa vedeti cum arata geaca in realitate.
    Am alcatuit o tinuta simpla, cu o pereche de jeansi negri sositi si ei de curand, un pulovar calduros, geaca rosie si tenisii confortabili pe care i-am mai prezentat pe blog.
    O sa incep cu jeansii care imi plac la nebunie! In ultima perioada am o slabiciune pentru jeansi, pantaloni negri; nu stiu de ce insa ma atrag ca un magnet si doar nu e mare diferetenta intre jeansii negri; doar negrul e negru, dar parca nu strica niciodata o pereche in plus. Totusi cei pe care ii am eu sunt usor luciosi, diferiti de cei pe care ii aveam pana acum in garderoba, se muleaza foarte bine pe corp, fiind elastici si au talia inalta. I-am purtat deja de multe ori fiindca sunt confortabili si ma simt bine in ei.
    Geaca rosie imi place muuuuuult!! E perfecta pentru o iarna geroasa, are blana pe dedsupt si este foarte calduroasa. Gluga pufoasa este un mare plus, in general prefer ca gecile de iarna sa aiba gluga, fiindca ma ajuta sa-mi acopar urechile de frig :D. Da.. eu nu port caciula, palarie sau alte chestii de genul. E marime unica si imi place cum vine, in talie are un snur ce se poate strange, in acest fel accentuam talia. Se inchide atat cu fermoar cat si cu capse.

Jeansi
Geaca











Cum vi se pare tinuta de astazi?