Ootd- Pretty casual outfit



   Astazi a sosit curierul cu doua colete mult asteptate, asa ca am iesit la poze, pentru a va arata o parte din produse.
   Am alcatuit o tinuta simpla, in care am simt foarte bine si pe care as purta-o zilnic. O sa incep cu rochia maro. Este o rochie superba, desi initial am avut ceva emotii la alegerea marimii, am crezut ca-mi va fi mica, nu este deloc asa. Masuratorile de pe site se potrivesc, asa ca marimea S imi vine perfect! Desi pe site scria ca rochia nu prezinta curea, am fost uimita sa vad ca are un cordon din acelasi material ca al rochiei. Materialul este foarte moale, din piele intoarsa, se simte si se aseaza foarte bine pe corp. In fata se inchieie cu nasturi.
   Urmatorul produs ce merita atentia noastra este paltonasul roz. Recunosc ca e primul palton ce are culoarea aceasta din garderoba mea. Cand am cautat pe site, am stiut ca vreau un palton de culoare roz si asta mi-am luat. Este marimea M, pe care o iau de obicei de pe site si imi vine perfect! In fata se incheie cu o capsa. Imi place la nebunie!!!
   Am ajuns la cizmele inalte.. Vaiiii, nu va pot spune cat de mult imi plac!! Sunt din piele intoarsa, se aseaza foarte bine pe picior, iar marimea 36 pe care o port de obicei imi vine foarte bine.

Rochie
Palton
Cizme










Cum vi se pare tinuta de astazi?