Tratament Salon Hits Beauty Elixir, de la Triodeluxe- review



   Testez de mai bine de o luna un produs dedicat ingrijirii parului, asa ca a venit momentul sa va vorbesc despre el si sa va spun ce impresie mi-a lasat.
   Intotdeauna mi-a placut parul lung, acum am reusit sa ajung la lungimea dorita dar asa cum stiti si voi, pentru a avea un par lung, frumos si mai ales sanatos trebuie sa parcurgem cativa pasi importanti in ingrijirea lui. Trebuie sa gasim produsele care se potrivesc tipului nostru de par si care sa aduca beneficiile dorite si vizibile.
   Astazi o sa va vorbesc despre un tratament de la Triodeluxe, mai exact: tratament Salon Hits Beauty Elixir. Inca de cand l-am vazut pe site mi-a atras atentia, cred ca pentru inceput mi-a atras atentia ambalajul, care arata foarte bine si care mi-a inspirat faptul ca este un produs de calitate.
  Eu am mai incercat produse de la Triodeluxe, v-am si vorbit despre ele pe blog, toate mi-au placut, in mod special ultimul produs incercat ( pe care aproape l-am terminat ): serul cu keratina.



   Am deschis curioasa coletul si am pus imediat la treaba noul tratament. Tratamentul Salon Hits Beauty Elixir se gaseste intr-un ambalaj foarte elegant, asemenea unui produs high-end. De ce spun asta? Fiindca produsul se gaseste intr-o sticluta foarte frumoasa, eleganta din sticla ce are ca sistem de dozaj o pompita, ce prezinta un sistem de blocare; mai exact prin rotirea spre dreapta a pompitei putem folosi produsul. Este un sistem de dozare foarte bun, fiindca in acest fel nu risipim niciun gram de produs.


   Acest tratament este de fapt un ulei, are un miros foarte placut ce rezista in par pana la urmatoarea spalare.
   O sa va spun ce promite el iar mai apoi va spun si parerea mea.
   Intradevar, pot spune ca acest tratament indeplineste cam tot ceea ce promite. Spun " cam tot ceea ce promite" fiindca in privinta prevenirii incretirii eu nu am vazut vreun efect, dar nu e un lucru care ma deranjeaza, nu am ales acest produs pentru acest beficiu. In rest pot spune ca a indeplinit toate dorintele mele. Acest ulei are o textura usoara si nu mi-a ingrasat deloc parul si nu raman reziduuri in par. 
   Se poate aplica atat pe parul umed dupa ce a fost uscat cu un prosop, dar si dupa uscare pentru un finish frumos. Chiar daca l-am folosit in ambele situatii, parul meu nu s-a ingrasat deloc. Dupa aplicarea pe parul umed, imediat am observat cum parul se descurca si il pot pieptana mult mai usor.   Dupa aplicarea pe parul uscat,nu va pot spune ce finisaj frumos ofera!! Parul este lucios, stralucitor si foarte moale - mai mare dragul sa trec mainile prin el -. Eu folosesc doar 3 picaturi de produs pentru a obtine rezultatele dorite, si cu siguranta acest produs imi va ajunge foarte mult timp. Am uitat sa mentionez ca acest produs nu necesita clatire.

   Va pot spune ca acum parul meu arata foarte bine, este o diferenta intre parul meu de acum o luna si parul meu de cand folosesc acest produs; arata si este mai sanatos, are un luciu frumos si firele rebele sunt netezite. Sunt foarte incantata ce am descoperit acest produs si vi-l recomand cu  mare drag si voua!

  Pretul sau este de 60 lei, iar gramajul de 50 ml. Este un raport bun intre calitate-pret-gramaj.

Voi ati incercat acest produs?

Etichete: , ,