Wishlist Dresslink



E o vreme asa de mohorata afara, ploua si e umezeala peste tot. Zau ca nu-mi place vremea asta, as prefera de 50 de ori un soare cu dinti si plimbari in aer liber. Vremea asta este buna pentru stat in casa, la caldura, cu o cana mare de ceai in mana, facand wishlisturi si cheltuind bani.
Am colaborat cu Dresslink si mi-au placut mult produsele incat pe asa vreme, nu ma pot abtine si rasfoiesc cu interes site-ul. Am agsit o multime de produse frumase si atat de ieftine incat imi vine sa dau o comanda. Daca posta vamala nu ar fi un impediment, nu as sta pe ganduri; cele care aveti posta vamala in oras sa stiti ca acest site merita atentia voastra. Prima data mi-am aruncat ochii la pulovere si cardigane, desi am o multime tot mai vreau. 

Cardigan



Gentile sunt slabiciunea mea, asa ca era imposibil sa trec peste aceasta actegorie, si ac de fiecare data, am adaugat inca un produs pe wishlist.

Geanta



Iarna deja se instaleaza asa ca am cautat o pereche de cizme calduoroase. Si ce credeti? Am gasit!!!

Cizme



Intordeauna am preferat fustele in defavoarea pantalonilor scurti, si chiar daca e iarna eu inca imi cumpar fuste pentru a le combina cu dresuri si cizme peste genunchi.

Fusta


Voi aveti ceva pe wishlist?