Blush Maybelline Affinitone- review



     Acum cateva luni am plasat o comanda pe Aoro si mi-am luat un blush tare dragut. Am tot zis ca o sa scriu despre el insa am tot evitat, nici timpul nu e aliatul meu.
     Dar mi-am adunat fortele si gandurile, mi-am facut si putin timp liber si cred ca este cazul sa va vorbesc despre el. Este un produs ce merita atentia noastra, asa ca ar fi pacat sa nu vi-l aduc la cunostinta.
     Sincera sa fiu, blush folosesc doar din ultimii doi ani. Din nu stiu ce motive, evitam sa il port. La inceput il purtam in anumite momente, la anumite tinute insa de cand " l-am descoperit" sa zic asa, il folosesc tot timpul, indiferent ca ma duc la un eveniment special sau doar la o plimbare. Cred ca este o parte a make-up-ului care nu trebuie sa lipseasca.






     Totusi si acest fard de obraz trebuie aplicat corect pentru a nu scoate  in evidenta defectele. Acesta se aplica diferit in functie de forma fetei si o sa va spun mici trucuri pe care le-am citit si eu de-a lungul timpului, pentru o aplicare corecta.

     Acum ca v-am spus cateva trucuri, o sa va vorbesc despre noul meu blush, mai exact blush Maybelline Afinnitone, nuanta 62 Rosewood. M-am indragostit de el inca de la prima aplicare!
     O sa incep sa va vorbesc despre ambalaj, care este unul simplu, practic, dintr-o cutiuta de plastic de culoare deschisa ce prezinta o pensula pentru aplicare. Am folosit si pensula fardului si se aplica foarte bine, este deasa si aplicarea se face usor, insa personal, aleg sa folosesc pensula speciala din trusa mea, pentru a aplica acest blush.
     Sunt incantata de nuanta aleasa, la momentul acela pe site erau o multime de nuante insa aceasta mi-a atras atentia. Este o culoare naturala, subtila, nu ma face sa arat ca o papusa. Acest blush de obraji are o textura mastasoasa si nu este deloc prafos. Rezista foarte bine pe ten, l-am tinut chiar si o zi intreaga si a trecut cu brio testul.
     Nu mai stiu cat a costat, l-am luat la inceputul verii si nu-mi mai trece prin minte pretul, dar cert e ca nu am dat deloc mult. Si chiar daca l-am folosit la orice machiaj mai am foarte mult din el.
     Este un produs care merita cumparat, din pacate nu il mai gasesc pe site, mi l-as fi recumparat, dar daca il mai vad pe undeva o sa-l iau, intentionez sa incerc si alte nuante.





Voi folositi blush?
L-ati incercat pe cel de mai sus?

Etichete: , ,