Ootd- Bluza cu franjuri si soare din plin



20 decembrie, inca 4 zile pana la Craciun, iar acest lucru ne duce instant cu gandul la zapada. Zapada care se lasa asteptata, dar nu pot sa ma plang, soarele frumos ne mangaie delicat chipul si sincera sa fiu imi place mult, nu sunt chiar adepta zapezii..
Asa ca am profitat de vremea frumoasa, m-am incarcat cu energie si buna dispozitie si am iesit la poze. A fost o sedinta foto reusita pentru ca este una din putinele care m-a multumit pe deplin, pozele au iesit super ( multumesc fotografului Madalina de la Unforesseable-blog, care intotdeauna face niste poze tare frumoase, spre deosebire de mine :D ) si de ce sa nu recunosc, tinuta de astazi ma avantajeaza ( asa-i ca sunt foarte modesta?! ).
O sa incep sa va vorbesc despre noua mea bluza alba, care de pe site m-a facut sa spun: "Da, te vreau! ". Mi-am ales marimea S si imi vine perfect. Materialul este usor transparent iar franjureii aceia pufosi arata foarte bine, manecile sunt trei sferturi. Este o bluza care poate fi integrata usor in orice tinuta, fie ea casual sau eleganta si nu ai cum sa dai gres alegand-o. Singurul minus pe care as putea sa il dau este ca franjureii aceia cad cam tare si se vad pe celalalte haine.
Fusta, paltonul si cizmele le-ati mai vazut pe blog.
Geanta si colierul au ajuns sambata. Cand am plasat comanda pe site, cel mai asteptat produs a fost geanta, care si in realitate arata suuperb! Doar ca e putin cam micuta decat m-as fi asteptat eu, o idee mai mare ar fi fost ideala, dar chiar si asa este o geanta care merita atentia voastra. Fiti sigure ca o veti vedea in multe tinute pe blog.
Colierul este woow! Este colorat si scoate din anonimat orice bluza sau rochie; colierele statement sunt un accesoriu ce nu trebuie sa lipseasca dintr-o tinuta.

Bluza
Palton
Cizme
Geanta
Colier














Cum vi se pare tinuta de astazi?