Wishlist cu haine sub 100 lei



      Nu stiu daca voi ma credeti, insa zi de zi rasfoiesc site-urile asiatice. Romwe este in topul site-urilor de acest gen si imi place la nebunie sa stau dimineata cu o cana mare de ceai in mana ( caci, din pacate, cafea nu mai am voie.. inimioara mea nu ma mai lasa ) si sa ma uit la noutatile puse pe site. Stiti doar ca zilnic actualizeaza site-ul cu produse frumoase, in trend si cu reduceri maricele.
      Astazi o sa va dau cateva idei de cadouri ( chiar daca produsele nu vor ajunge pana la sarbatori, si credeti-ma, nimeni nu v-a refuza un cadou venit dupa )care se incadreaza la preturi mici sub 100 lei, produse pe care eu le am deja si imi plac sau produse care sunt in drum spre mine. Si chiar daca nu faceti cadou aceste produse, nu cred ca strica o hainuta in plus in garderoba, asa-i fetelor?
     Chiar daca suntem in decembrie eu imi caut produse de primavara ( da, e tipic mie, vara caut haine de iarna iar iarna, haine de vara; pai ce.. sa risc sa nu le mai gasesc? )

     Jacheta aceasta costa in jur de 40 de lei si eu o am de prin vara. Credeti-ma, merita atentia voastra, contrastul alb negru arata suuuper!!
Jacheta


    Bluza aceasta neagra cu detaliul din dantela din jurul gatului, este foarte sexi si cu siguranta scoate din anonimat orice tinuta. Eu as vedea-o cu o fusta midi rosie..hmmmm, ce combinatie!!

Bluza



    La rochia aceasta tip pulover ma uit de ceva timp si cred ca in curand am sa mi-o iau, arata foarte bine, e potrivita sezonului si este si ieftina.

Rochie pulover



   Nu stiu cum sunteti voi, insa eu am o slabiune pentru jeansii negri si mai nou si taiati. Nu stiu de ce, mi se par foarte sexi. Cei pe care o sa vi-i arat imi plac tare mult si deja ii vad intr-o combinatie cu un pulover si o pereche de botine.

Jeansi



   Si cum colierul este un accesoriu care nu poate lipsi de la o tinuta, am ales de data aceasta unul foarte colorat, ce merge combinat la orice.

Colier


Acestea sunt ideile mele pentru un cadou frumos care se incadreaza intr-un buget rezonabil, mai mic de 100 lei si care cu siguranta va incanta persoana ce le primeste.