3 rochii de ocazie



Iata ca vin cu prima postare din 2016, si chiar daca sarbatorile au trecut cred ca postarea aceasta va fi utila unora dintre voi, daca sunteti in cautarea unei rochii de ocazie; astazi eu o sa va prezint 3.
Astazi mi-au sosit cele doua colete de la SheIn, produsele sunt alese de la inceputul lunii decembrie, insa fiindca au fost sarbatorile, acestea au ajuns mai tarziu decat in mod normal. In cele doua colete am avut alese 3 rochii de ocazie, una aurie din paiete, una albastra si una mov. Din cele 3 cea albasta e de mult pe wishlist si acum avand-o imi place cel mai mult, ma prinde si culoarea si imi vine perfect marimea. 

Asa ca o sa va vorbesc intai despre cea albastra. Imi place muuuuult!!! Este un model unic, pe care nu l-am intalnit niciodata si cu siguranta la vreo petrecere nu ma voi intalni cu o fata avand aceeasi rochie. Eu mi-am ales marimea L si imi vine bine, un pic in jurul manecilor mi-ar fi placut sa fie mai stransa. Dantela arata foarte bine,este calitativa, imi place si dunga neagra care accentueaza foarte bine talia. Decupajul de la spate o face si mai sexi. Imi place muuult de tot!!

Rochie albastra






Ce-a de-a doua rochie despre care va vorbesc si care se afla pe cel de-al doilea loc in topul preferintelor mele. Dantela arata foarte bine si la fel ca cea albastra, are un model frumos, foarte rar intalnit. Mi-am ales marimea L si mi-e usor, foarte usor larga, dar imi place ca ma pot misca in voie in ea.

Rochie mov







Ultima rochie si cea care m-a dezamagit cel mai mult este cea aurie. O alesesem pentru Revelion, dar nu a ajuns la timp. De ce m-a dezamagit? Pentru ca atunci cand am ales-o de pe site era alt model de rochie, acelasi material, paiete cu o captuseala nude pe dedesupr insa era ceva mai scurta si mai evazata, nu mulata pe corp ca cea pe care o am. Rascolind site-ul am gasit modelul de rochie pe care il am si este identic ca pe site, atat ca material, si model iar marimea este unica si imi vine bine. Dar nu imi place cum imi sta, nu am simt bine in ea si nu cred ca ma avantajeaza. cred ca unei fete mai slabute si cu forme i-ar sta mai bine.

Rochie aurie cu paiete






Care din cele 3 rochii va place cel mai mult?

Etichete: , ,