4 produse ieftine de pe PentruCorpulTau.ro- review



     Anul trecut am primit un colet de la PentruCorpultau.ro, asa ca eram restanta si trebuia sa scriu cateva review-uri pentru voi. Mi-am facut datoria, am incercat produsele si acum vreau sa va impartasesc parerea mea despre cele 4 incercate de mine.
     Acest site este unul cunoscut, mi-a fost tare greu sa aleg cateva produse, caci acolo se gasesc o multime de produse ieftine, de la branduri cunoscute si avem toate categoriile de produse pe care ni le putem dori, de la accesorii, ceai, cosmetice pana la produse pentru mamici.
     Toate cele 4 produse alese au fost de la Farmasi. Am mai incercat un ruj si o oja de la acest brand, de care am fost foarte incantata, asa ca mi-a fost usor sa adaug pe lista produsele lor.
     Desi am o gramada de rimeluri incepute am mai ales inca unul, un fard de pleoape intr-o frumoasa nuanta de maro pamantiu, un ruj si un luciu de buze.
     O sa incep sa va vorbesc despre noul rimel, Farmasi Deep Black Full Volume mascara. Asa cum v-am spus le-am primit de ceva timp, dar voiam sa fiu cumpatata si sa mai astept putin pana sa-l deschid pe cel nou; dar am cedat tentatiei si datoriei, asa ca l-am pus la treaba.
     Imi place mult ambalajul, rimelul vine intr-o cutie din carton de culoare aurie, mi se pare foarte eleganta. Periuta este una normala, cu perii asezati uniform, nu am avut nicio problema cu aplicarea rimelului, sa ma murdaresc sau sa am alte dificultati. Am ales nuanta negru si este foarte intens, poate fi aplicat doar intr-un singur strat, obtinand un efect frumos de alungire si volum, dar pentru mai mult dramatism putem opta pentru aplicarea a doua straturi, fara a creea un look incarcat. Rimelul rezista cateva ore cu brio, eu l-am aplicat pe la 11 si la 5 dupa amiaza rimelul cazuse putin. Mie mi se pare un produs bun, tinand cont de pretul pe care il are, 20 de lei si il recomand cu drag!






     Urmatorul produs despre care vreau sa va vorbesc este fard de pleoape mono Farmasi in nuanta 1301029. Este un maro pamantiu, sidefat care arata supeeerb!! Se aplica usor, nu este prafos, este pigmentat si rezista foarte bine pe pleoape. Pretul sau este doar de 11 lei si isi face foarte bine treaba!! Sunt data cu el in pozele de mai sus.



     Al treilea produs ales este ruj lichid Gleam Rouge Farmasi. Am ales nuanta 05- 1303070, este un roz frumos. Acest ruj se aseamana cu un luciu de buze; are o stralucire intensa si rezista bine pe buze, insa un lucru care nu imi place la el este ca am senzatia de buze lipicioase. Acest minus ma face sa il folosesc mai rar, nu-mi place sa-mi simt buzele lipicioase, eu nu suport nici balsam de buze, asa ca mi-e greu sa il adug pe lista favoritelor. Pretul acestui luciu de buze este de 19 lei.





     Ultimul produs din lista este un ruj mat Farmasi  nuanta 07-1303358, de asemenea este si ultimul in top. De ce spun asta? Are un finish frumos, este primul ruj mat din colectie, rezista bine pe buze ( v-am spus la inceputul articolului ca am mai incercat un ruj Faramsi, pe care il folosesc si acum ) insa de data aceasta am gresit in alegerea nuantei, nu-mi place deloc cum imi sta, nu se potriveste tenului meu. Daca nu as fi gresit in alegerea nuantei, acest ruj ar fi fost unul din preferatele mele. Are un pret bun, doar 12 lei si rezista foarte bine pe buze. Intentionez sa mai adaug rujuri Farmasi in colectia mea.




Acestea au fost alegerile mele si parerea mea despre cele 4 produse incercate!
Voi ati cumparat de pe site-ul PentrucorpulTau.ro?
Ati incercat vreun produs din cele alese de mine?

Etichete: , ,