vineri, 8 ianuarie 2016

De unde cumparam haine cu pana la 100% reduse?


Oficial au trecut toate sarbatorile, deci trebuie sa reintram in ritmul muncii. Mi-e greu, ce-i drept, insa usor, usor, pun totul la punct.
Pentru astazi am hotarat sa va arat cateva hainute care mie mi-au placut mult si au un pret foarte bun pe site. Este vorba despre Dresslink, v-am mai vorbit de el, au hainute frumoase si preturi foarte mici, singurul inconvenient este faptul ca transportul se plateste in functie de greutatea coletului, dar chiar si asa, daca facem alegeri inspirate putem si vom iesi in avantaj. Eu ma uit mai ales la ofertele speciale, unde produsele sunt reduse chiar si 100%, adica vom putea cumpara un produs care pe un alt site costa 10$ sau chiar mai mult, cu 0,01$ de pe acest site. Eu am cumparat produse cu 0,01$ si chiar am ramas uimita de calitate! Arata foarte bine!Acestea sunt produsele alese astazi, voi ce aveti pe wishlist?


8 comentarii:

 1. Foarte tare :* Nu am auzit de el :* Pe viitor voi da si eu o comanda

  RăspundețiȘtergere
 2. Imi plac toate articolele prezentate aici.Daca sunt si marimi mari cu atat mai bine .Naty Moon

  RăspundețiȘtergere
 3. Da, intr-adevăr au haine foarte frumoase si la prețuri extrem de mici. Si eu am in wishlist ultima rochie din articol, cea casual, pe negru.

  RăspundețiȘtergere
 4. Rochiile m-au dat pe spate, sunt foarte frumoase si par a fi confectionate din materiale de calitate.

  RăspundețiȘtergere
 5. Sa stii ca daca faci un calcul ieși bine chiar daca plătești transport. Asa este cum zici tu. Trebuie sa fii atenta cand faci alegerile dar eu mi-am luat niste produse tare dragute!

  RăspundețiȘtergere
 6. Nu am comandat de pe acest site, dar cu offertele care le au cred ca am sa ma uit sa vad daca gasesc ceva si pentru mine

  RăspundețiȘtergere