Ootd- Cum sa purtam o geaca cu o culoare puternica



Am venit si cu ultimul outfit din categoria - haine noi 2016-, produse care au sosit la inceputul anului si pe care trebuie neaparat sa vi le arat.
M-am aranjat frumos, mi-am gandit tinuta de aseara si iata ca am sosit si cu outfitul. Trebuie sa mentionez inca de la inceput ca cele doua produse noi pe care vreau sa vi le prezint i le-am luat mamei, insa este de datoria mea sa vi le arat si sa va spun cate ceva despre ele, chiar daca nu le port eu. Le-am imprumutat pentru sedinta si doar atat!
O sa incep sa va vorbesc despre pulover, care imi place mult. Imi place ca decolteul este in V si cred ca avantajeaza pe toata lumea, marimea este unica, dar cred ca cel mai bine se va potrivi masurilor S si M, este foaaaarte pufoos si atat de caldurooos!!! Imi place la fel de mult si culoarea -khaki- si are un pret foarte bun!
Geaca e tare frumoasa, dar este foarte subtirica, asa ca poate fi purtata doar in sezoanele mai calde. Are o culoare aprinsa, un verde care mie imi place mult si care scoate din anonimat o tinuta casual. 
La o astfel de geaca, cu o culoare puternica eu aleg ca celalalte haine care alcatuiesc tinuta sa fie in culori naturale, prea multa culoare nu ar da bine, zic eu. Este marimea M.
Am ales sa intregesc tinuta cu jeansii H&M, ghete calduroase, geanta Romwe si esarfa cu ciucuri.

Pulover
Geaca
Esarfa
Geanta












Cum vi se pare tinuta de astazi?