Ootd- Iarna in nuante de mov



     Saptamna ce tocmai se inchie am primit un colet pe care l-am asteptat cu mare interes. Astazi o sa va arat o tinuta alcatuita din 4 piese vestimentare nou-noute, care imi plac la nebunie si cred eu, intregesc perfect tinuta!
     Este o tinuta colorata, pe care o putem tranforma cu usurinta intr-o tinuta casual sau una eleganta, in functie de incaltamintea pe care o alegem si accesoriile potrivite fiecarui stil.
     Eu am ales sa va arat o tinuta eleganta care ma reperezinta si pe care as putea sa o port chiar si la cumparaturi, tinand cont ca botinele Romwe, pe care vi le-am mai aratat pe blog, sunt foarte comode.
     O sa incep sa va vorbesc despre camasa. Pe site are o alta culoare, este un mov inchis insa in realitate este mai mult un roz trandafiriu; nu e o problema, chiar deloc, chiar si asa culoarea arata fabulos. Si fiindca i-a placut la nebunie surorii mele, am hotarat sa i-o daruiesc ei. Este o camasa foarte lunga care pe lateral are doua taieturi adanci, eu mi-am ales marimea S si imi vine foarte bine, singura problema este ca manecile sunt mai scurte decat ar fi trebuit si trebuie sa o port suflecata caci altfel ar parea ca a intrat la apa. Surorii mele ii vine perfect la maneci - inca un motiv in plus sa i-o daruiesc.
     Jeansii.. am facut o obsesie pentru jeansii taiati; daca in urma cu ceva timp nici nu m-as fi uitat la ei, acum imi plac la nebunie si i-as purta oriunde. Cei alesi de mine arata super bine si sunt comfortabili, daca ar fi fost un picut mai elastici mi-ar fi placut si mai mult. Eu mi-am ales marimea L si imi vin bine.
     Trench-ul este cel care mi-a placut cel mai mult din acest colet! Are un model deosebit, imbinarea culorilor il face foarte elegant si poate fi purtat la o gramada de tinute! Sincer, am crezut ca este gros, insa nu.. mai degraba este potrivit pentru primavara-toamna, sau de ce nu? in zilele calduroase de iarna, purtand un pulover calduros dedesupt. Eu am ales marimea S, si mi se potriveste de minune, eu m-am ghidat dupa masuratorile lor si nu am esuat.
     Esarfa este perfecta pentru mine, culorile arata foarte bine in realitate, sunt intense iar materialul este de calitate. O veti vedea des in tinutele mele, va garantez!

Camasa
Jeansi
Trench
Esarfa
Botine











Cum vi se pare tinuta de astazi?