Ootd- Pulover festiv si jacheta din piele



Tinuta de astazi asteapta de cateva zile sa fie postata. E o tinuta care imi place tare mult, e lejera, perfecta pentru plimbarile in mall, la shopping!
O sa incep sa va vorbesc despre puloverul auriu. L-am vazut la o bloggerita si mi-a placut mult, m-a dus cu gandul instant la sarbatorile de iarna; dar cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, asa cum bine stiti, coletele au intarziat de sarbatori si au ajuns prea tarziu. Dar nu e o problema, eu cred ca puloverul acesta poate fi purtat oricand, dand o pata de culoare oricarei tinute. Este masura unica si cred ca se potriveste unui masurilor S-L. 
Jacheta este una din cele mai frumoase pe care le am. O am de cand a aparut pe site, pe wishlist, insa cand am ales-o eu, a fost sold out, dar numai bine ca in urmatoarea comanda a revenit pe stoc si mi-am luat-o. De pe site am avut impresia ca e foarte groasa, dar nu, este subtire, perfecta pentru primavara, vara si toamna, in niciun caz iarna ( exceptie ar fi locurie calduroase; mall, cafenea, etc). Dar sunt super fericita ca am luat-o, pielea arata foarte bine si nu pare kitschoasa. Eu mi-am ales marimea S, potrivit descrierii de pe site si foarte bine am facut; stiti ca in mod normal imi iau M la jachete, dar aceasta este facuta pe un tipar mai mare. Daca vreti sa v-o cumparati, luati-va dupa masurile lor, nu veti da gres.
Caciula imi place de numai pot!! Desi nu ma omor dupa caciuli, palarii, le port doar in conditii extreme si de mare nevoie, caciula aceasta m-a cucerit! Este foarte pufoasa iar captuseala de dedesupt tine de cald. Chiar v-o recomand!
Ultimul produs nou din tinuta este esarfa cu ciucuri, care, la fel ca si caciula, m-a cucerit instant! Este tareeee, tareee frumoasa, materialul este de calitate iar ciucureii o impodobesc perfect, dar sincer pretul mi se pare foarte mare, adica nu dau in jur de 100 lei pe o esarfa. E superba dar cam scumpa...

Pulover
Jacheta
Esarfa
Caciula











Cum vi se pare tinuta de astazi?