Top 5 oje ieftine dar foarte rezistente

  M-am tot gandit la subiecte de articole si mi-a venit in gand sa fac un top al ojelor folosite de-a lungul timpului, oje ieftine, pe care sa si le permita toata lumea dar care rezista foarte bine pe unghii. Gandit si facut!
   Am facut poze la ojele pe care le mai am si care mai pot fi folosite, dar de-a lungul timpului va dati seama ca am avut si alte nuante ale acestor branduri.
   Pentru inceput trebuie sa va spun ca am unghiile foarte pretentioase, mai exact ojele nu rezista mai mult de 4 zile ( in cel mai bun caz ), pot sa folosesc o oja foarte scumpa si am acelasi rezultat ca la ojele de 4 lei, sare si ungiile nu arata tocmai ingrijite. Chiar daca folosesc baza si top-coat, degeaba.. acelasi rezultat. Insa spre bucuria mea, am gasit oje ieftine care fac o treaba buna pe unghiile mele. Asa ca, nu va speriati, oja care rezista la mine pe unghii 3-4 zile, la voi poate rezista mai bine de o saptamana.

   Pe primul loc, o sa situez o oja care nu este foarte, foarte ieftina, costa in jur de 25 lei dar este oja care mi-a placut cel mai mult din ce am incercat. Este vorba de oja L'oreal Paris din colectia exclusiva Freida. Este suuuperba! Arata foarte bine pe unghii, e finuta, nu are aspect ingrosat, are un luciu fermecator si rezista foarte bine. La mine a rezistat 3 zile fixe! Puteti vedea cum arata oja pe unghii intr-un articol trecut, mai exact AICI.
    Pe cel de-al 2 lea loc o sa situez ojele de la Avon, din colectia Avon Gel Finish. Am vazut ca au mai multe tipuri de oja in catalog, nu le-am incercat inca, dar sunt pe wishlist.
    Am incercat 4 variante si toate mi-au palcut la nebunie! Rezista foarte bine pe unghii, lucesc frumos si nu sunt foarte scumpe in jur de 10-12 lei. Am facut articole speciale pentru ele AICI, AICI, AICI si AICI.    Locul 3 o sa il ofer ojelor Astor. Si le rezista cateva zile bune pe unghii si arata fabulos. Nu mai stiu exact cat costa, in jur de 13 lei.  AICI am facut un articol mai detaliat.
    In top pe locul 4 se afla ojele Golden Rose. Cred ca sunt cele mai ieftine oje care rezista foarte bine pe unghii. Se gasesc oje incepand de la 3 lei, cea mai scumpa pe care am luat-o eu a fost de 15 lei, parca. Rezista super pe unghii si lucesc frumos. Raportul pret calitate este foarte bun! Daca veti face o cautare pe blog veti gasi foarte multe articole de tip notd in care le-am folosit.


    Ultimele oje din top sunt cele de la Farmec. Sunt foarte ieftine, in jur de 4-5 lei, au o culoare frumoasa si rezista bine pe unghii la pretul pe care il au. Top coat-ul este foarte bun, da luciu intens, costa 8 lei. AICI puteti vedea mai multe poze.Acesta este topul ojelor mele preferate! Voi ce top ati alcatui?


Etichete: , , , ,