Balsam intensiv reparator Dove- review



     Am cam ramas in urma cu review-urile, asa ca era si timpul sa revin cu opinia mea despre un produs nou incercat de mine.
     In luna Decembrie am plasat o comanda pe clubul Dove, probabil stiti de acest site si majoritatea aveti un cont acolo. Si fiindca aveam cativa porumbei aurii si argintii mi-am spus sa dau o comanda alegandu-mi setul format din halat de baie, papuci si prosop Dove. Spre surprinderea mea, comanda a ajuns mai repede decat as fi crezut si am avut parte si de o surpriza, un balsam de par si o lotiune de corp. Sunt mega incantata de ambele [produse, asa ca o sa va vorbesc pe rand despre fiecare.
    Voi stiti ca de cand am descoprit brandul Ziaja, in special samponul si masca cu ulei de masline de la ei, m-am indragostit. Insa fiindca am primit aceasta masca si de mult nu mai incercasem una noua, am fost foarte tentata si am pus-o la treaba. Ma bucur tare mult ca am iesit din rutina zilnica si am incercat un produs nou fiindca mi-a intrecut cu mult asteptarile. De ce? Sa va spun..
     Eu iubesc produsele pentru ingrijirea corpului de la Dove, insa nu stiu din ce motiv aveam o retinere in a incerca produse pentru par, aveam impresia ca nu sunt bune de nimic, dar iata ca m-am inselat!
     Balsamul intensiv reparator Dove, promite sa hidrateze si sa repare chiar si cel mai degradat par.
     Acum sa va spun si parerea mea. Balsamul vine intr-un ambalaj practic din plastic, ce se deschide foarte usor cu un capac. Textura sa este una fina, cremoasa ce se intinde foarte usor pe par. Mirosul este DE-LI-CIOS, nu stiu sa va descriu a ce anume, dar imi place la nebunie! Si rezista atat de mult pe par, pana la urmatoarea spalare, ador senzatia si mirosul atunci cand imi dau drumul seara la par.



     Eu aplic balsamul dupa samponare si il las sa actioneze timp de 5-10 minute. Inca de cand il clatesc imi simt parul moale si matasos, apa aluneca atat de usor si imi simt parul foarte curat. Dupa uscare, parul este moale si hidratat si se aseaza tare frumos, are un luciu natural. Dupa aproximativ o luna de folosire parul meu nu mai este rebel, arata bine si e sanatos.
     Gramajul este de 200 ml, dar este foarte spornic, imi va ajung destul timp si intentionez sa-l recumpar.
    Este un produs care in ciuda asteptarilor mele, m-a cucerit si m-a convins sa il recumpar. Chiar vi-l recomand si voua!


Voi ati incercat acest produs?
Ce impresie v-a lasat?