Idei de cadouri pentru Valentine's day



     Pentru ca suntem in luna iubirii, si ca sarbatorim iubirea mai mult decat in celalalte luni ( desi, daca ma intrebati pe mine, iubirea ar trebui sarbatorita in fiecare zi ), m-am gandit sa vin in ajutorul vostru, al celor ce cautati un cadou frumos si semnificativ pentru persoana iubita, dandu-va cateva idei de cadouri, pe care eu la randul meu le-am daruit si le-am primit.

     Pentru femei, cel mai potrivit ar fi un buchet mare de flori. Cred ca florile reprezinta cel mai bine iubirea, frumusetea si aprecierea. Nu cred ca exista femeie care sa nu se bucure cand primeste o floare sau un buchet de flori! Nu, niciodata!!


     Daca stiti ca persoana de langa voi isi doreste un parfum anume, sau stiti ce gusturi are, un parfum ar fi cadoul ideal, atata timp cat parfumul ales se potriveste stilului sau.



    De asemenea un ceas este unul din cele mai frumoase cadouri pe care le poate primi atat o femeie cat si un barbat. Ceasul ii va aduce in permanenta aminte de persoana care il l-a daruit si va putea astfel contoriza toate momentele frumoase petrecute impreuna.


    Daca nu dispuneti de un buget generos dar va doriti sa faceti un cadou frumos care sa-i ramana mult timp in amintirea jumatati voastre, o rama foto cu o poza draga voua, sau dintr-un moment special din viata voastra ( de la cererea in casatorie, de la nunta voastra, prima imbratisare etc ).Daca nu va puteti decide sa alegeti o singura poza, puteti realiza un colaj din pozele voastre preferate. Este un cadou care nu da niciodata gres.


      Din categoria cadouri personalizate, va recomand sa realizati pentru persoana iubita un tricou personalizat, pe care sa adaugati o poza preferata si/sau un mesaj emotionant care sa transmita sentimentele voastre.



    O alta idee de cadou ar fi sa-i daruiti partenerului/partenerei, in cazul in care este fanul unei echipe de fotbal, jucator de tenis, unei trupe, un bilet la urmatorul joc sau concert. Bucuria va fi imensa, mai ales fiindca puteti savura impreuna acele momente speciale.



    Si nu in ultimul rand va puteti surprinde atat partenerul cat si partenera cu o cina romantica, in care dragostea sa predomine totul, o cina cu de toate, flori, lumanari, sampanie si melodia voastra! <3



Cam acestea au fost ideile mele pentru cadourile de Valentine's Day si Dragobete. 
Voi aveti alte idei? Mi-ar fi de folos cateva!


Etichete: , , , , , , ,