Ootd- Back to school outfit



     Tinuta de astazi imi place la nebunie!! Si cum de maine incepe scoala, ar fi o idee de tinuta, dar as sugera o fusta putin mai lunga. De asemenea e o tinuta lejera, perfecta pentru plimbari.
     In ultima comanda SheIn mi-am luat o bluza alba caci in sifonierul meu nu aveam niciuna, si fiindca este o piesa basic trebuia sa am una cat mai repede. Am vazut-o, am placut-o, am luat-o! E marimea S si mi se potriveste foarte bine, doar manecile imi sunt trei sferturi, cred ca am mainile prea lungi :)).
     Am combinat camasa cu fusta albastra cu stelute pe care mi-am cumparat-o cu ceva timp in urma de le Kurtmann, a fost la reducere, am dat 25 lei pe ea si imi doream o fusta in acest gen. Imi place la nebunie!!
     Stiti ca v-am spus ca mi-am luat o geaca parka, si mi-era teama ca nu am s-o pot purta. Insa nu este extrem de groasa, asa cum m-as fi asteptat si poate fi purtata chiar si acum. Are o culoare placuta care mie imi place mult, e marimea M si imi vine perfect!
     Cizmele vi le-am aratat in articolul precedent, le-am cumparat eu si nu regret deloc. Sunt super comode si arata foarte  bine. Mi-am luat ca de obicei marimea 36 si mi se potrivesc.

Bluza alba
Fusta
Parka
Cizme
Geanta










Cum vi se pare tinuta de astazi?