Ootd- Rochie verde si vesta din blana



     A venit vremea sa va arat inca 3 produse care au ajuns de curand la mine. Sunt incantata de toate 3 si ma bucur tare mult ca au ajuns la mine.
     O sa incep sa va vorbesc despre rochie. Mi-a placut la nebunie modelul inca de cand l-am vazut pe site, iar comentariul unei cliente ce a cumparat-o m-a determinat sa o iau instant. Am fost tare curioasa daca va arata la fel si in realitate si iata-ma acum purtand-o si aratand exact ca pe modelul de pe site. Imi place mult culoarea si modelul, faptul ca are decolteu in forma V ma avantajeaza, in talie are un cordon de aceasi culoare si material ca si rochia, si accentuiaza foarte bine talia. Este dintr-un material placut la atingere, ce se calca foarte usor si nu se sifoneaza repede. In fata, in dreptul decolteului, are o capsa care in functie de alegerea nostra, poate lasa sau nu, un decolteu mai adanc. Prezinta un fermoar ascuns in zona taliei. Eu mi-am ales marimea S si descrierile se potrivesc celor de pe site.
     Vesta din blana e de muuuult timp pe wishlist. Initial o vazusem pe alt site si cand am gasit ocazia am si luat-o. E suuuuperba!! Este de culoarea unui alb murdar, desi de pe site mi-a dat impresia ca pe ea sunt paiete, am avut surpriza ca in realitate sa observ ca nu are nici macar una , asa ca sunt si mai incantata. Este marime unica.
     Botinele de culoare bej sunt foarte comode. Tocul potrivit si destul de gros face botinele sa fie usor purtabile si usor de integrat in orice tinuta.

Rochie
Vesta
Botine










Cum vi se pare tinuta de astazi?