Ootd- Sfarsit de iarna in nuante de rosu si albastru



     Vineri a fost o zi tare frumoasa, mi-a sosit coletul Romwe si in plus am reusit sa iau de la posta vamala cele 3 colete care mi-au fost retinute in urma cu ceva timp..
     Si fiindca trebuia sa va arat noile produse, am decis ca astazi sa fac cateva poze, chiar daca nu aveam dispozitia necesara.. nici vremea nu ma ajuta prea mult, bate vantul si este innorat; m-am gandit ca martie o sa vina cu tot cu primavara aceea frumoasa cu mult soare..
     Asa ca pentru tinuta de astazi am ales o tinuta formata din noua camasa si noul cardigan, plus inca doua elemente pe care deja le-ati mai vazut pe blog.
     Despre camasa am numai cuvinte de lauda. Modelul este tare frumos, o combinatie de albastru inchis si gri, culori delimitate in patratele. Materialul este placut la atingere si se aseaza frumos, in plus se calca foarte usor. Eu mi-am luat marimea M si pot spune ca masuratorile de pe site se potrivesc perfect!
     Cardiganul este absolut superb! Desi am o multime de cardigane, consider ca acestea sunt piese ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba noastra, sunt un must-have si pot fi purtate la absolut orice. E primul cardigan de un rosu aprins pe care il am, este lejer ( fiind marime unica ) si este foaaarte pufos! Eu vi-l recomand din suflet, o sa va faca primavara si mai frumoasa!

Camasa
Cardigan






Cum vi se pare tinuta de astazi?