Martisor in dar de la Soufeel



     Asa cum v-am spus si pe facebook, vineri am reusit sa radic coletul mult dorit de la Soufeel, de la vama. Am mers cu factura proforma si vamesa mi le-a dat, in sfarsit. Desi aveam 3 colete, pot spune ca cel de la Soufeel a fost cel mai asteptat si mult dorit!
     Bratara pe care o sa v-o arat astazi este cea de-a treia din colectie, si de fiecare bratarica si charm sunt indragostita! Cu siguranta o astfel de bratara ar fi cadoul ideal pentru orice femeie, produsele lor sunt din argint veritabil si la comenzile de peste 50$ transportul este gratuit! In plus, daca nu va place bratara sau vreun charm, le puteti returna in 365 zile.
     Bratara si cele 5 charm-uri au ajuns intr-o cutie din carton, fiind  protejate de un alt plic de culoare galbena. In interiorul cutiei de carton se gaseste si o punga cu inscriptia Soufeel, in cazul in care doriti sa daruiti bratara cuiva. Fiecare produs este sigulat in pliculete de plastic cu inscriptia codului sau si prezita si o laveta pentru stergerea lor.
     Eu mi-am ales cu greu si de data aceasta doar 5 charm-uri, fiecare este important pentru mine si ma reprezinta in totalitate. O astfel de bratara este unica, astfel incat nimeni, niciodata nu va avea una identica cu a noastra.

Equinox Flower Murano Glass


October birthstone


Pink flower Love


You and Me Love


Butterfly


Black leather bracelet





Asa arata coletul inainte de a desface toate charm-urile si bratara.




Cum vi se pare bratara mea? Ce charm ales v-a atras cel mai mult atentia?