Rochii pentru bal si pentru domnisoare de onoare de la Sherry London



     In urma cu ceva timp v-am mai vorbit despre un site de rochii absolut superbe, ce merita din plin atentia noastra. Preturile sunt putin cam maricele insa se vede ca au o calitate exceptionala, in plus modelele sunt unice. Este voba de SherryLondon.
     Si cum lunile trec foarte repede, acum se apropie vara, sezon in care atat nuntile cat si balurile sunt tare asteptate. Asa ca vin din timp sa va arat cateva idei si modele de rochii de bal si rochii pentru domnisoare de onoare.
     Rochiile sunt spectaculoase si este imposibil sa nu existe macar un model care sa va atraga atentia. Personal, aleg rochii pana la genunchi pentru evenimentele speciale, rochiile lungi alegandu-le mai rar, insa sunt modele exceptionale pe care le-as purta cu incredere.
     Asa cum bine stiti o rochie pentru un eveniment se alege in functie de locul ales, astfel pentru un bal la un restaurant select se va alege o rochie eleganta, pe cand la o nunta pe malul marii rochia domnisoarei de onoare trebuie sa fie vaporoasa si in tendinta cu locul respectiv.
     O sa va arat cateva modele de rochii fabuloase si trebuie sa recunosc ca mi-a fost tare greu sa aleg doar 5 modele din multitudinea de pe site.

A-line lace prom dress



Short A-line tulle prom dress



Lace criss-cross prom dress



Natural sweetheart bridesmaid dress



One shoulder bridesmaid dress



Voi stiati de acest site? Ati aruncat un ochi pe rochiile lor, cum vi se par si ce modele din cele alese de mine va atrage cel mai mult?