Ootd- Creioane colorate



     Ultima mea comanda Romwe a ajuns saptamna aceasta. A fost o comanda diferita de toate cele primite pana acum. De ce? Fiindca coletul nu mi-a fost trimis prin curier si tare m-am temut ca acesta va ajunge la posta vamala, motiv pentru care am vorbit cu colaboratorii mei sa inchei colaborarea caci nu as vrea sa merg in fiecare luna 100 km pana la vama doar ca sa iau 3-4 hainute, as iesi in pierdere! Dar spre uimirea mea, chiar daca coletul a fost trimis prin posta olandeza acesta a ajuns acasa! Happy me!
     Asa ca astazi va arat o noua tinuta, una foarte colorata, ce s-a potrivit perfect in acesta zi de 3 aprilie cu un soare tare calduros!
     O sa incep sa va vorbesc despre camasa, are un prin tare dragut, culoarea rosie imi place mult si decolteul in V ma avantajeaza. Eu mi-am luat marimea M pe care o iau de obicei si imi e perfecta, imi va veni si cand voi mai pune cateva kg si mi se va vedea burtica, caci este larga si destul de lunga.
     Trench-ul imi place la nebunie! L-am vazut la cateva fete iar printul acesta colorat m-a facut instant sa il iau! Arata fabulos si merge integrat foarte bine in orice tinuta. Eu mi-am ales marimea S si datorita croiului larg imi vine perfect! Este subtirel, perfect pentru primavara-toamna.
     Am ales sa completez tinuta cu jeansii taiati pe care i-ati mai vazut pe blog, pantofii stiletto albastri si geanta nude lacuita. Mie imi place ce a iesit, sper sa va placa si voua!


Camasa

Trench











Cum vi se pare tinuta de astazi?