Ootd- Este capa, o alegere vestimentara inspirata?



     Capa este un obiect vestimentar care pana de curand mi-a lipsit din garderoba. Am tot vazut pe diverse bloguri tinute ce includeau purtarea unei cape insa parca niciodata nu m-au cucerit, insa am vazut una pe SheIn de care am spus inca din prima clipa ca o vreau si ca trebuie sa fie a mea, mai ales ca mai erau doar 3 sau 4 pe stoc, asa ca mi-am si luat-o.
     Cand am deschis coletul am vazut o patura :)) mare care se leaga cu un cordon din acelasi material, in talie. Ciudata, la prima vedere insa cand am imbracat-o, mi-a placut mult cum s-a asezat. Este dintr-un material placut la atingere iar franjurii ii dau un aspect si mai frumos. E foarte avantajos sa purtam o astfel de capa caci ascunde foarte bine kilogramele in plus, si in acelasi timp putem fi foarte chic.
      Daca este capa o alegere inspirata? Eu cred ca da, poate fi purtata in multe situatii reusitnd sa scoata o tinuta din anonimat.
     Eu am ales sa o port cu jeansii mei negri, pe care i-am purtata de zeci de ori si fiind elastici nu ma incomodeaza la burtica si camasa cu buline, care arata foaaarte bine, a fost una din cele mai bune alegeri facute pana acum!


Capa
Camasa







Voi aveti o capa in garderoba?