Rochii de bal de la Aisle Style



     Deja a inceput sezonul petrecerilor, nunti, botezuri, zile de nastere dar mai ales se apropie cu pasi repezi balul pentru cei ce termina clasa a 8 a, a 12 a si chiar facultatea. Asa ca este absolut necesar sa ne pregatim din timp pentru a gasi rochia ideala, care sa ni se potriveasca si pe care sa o purtam cu mare mandrie.
    Cum si eu ma incadrez in categoria doamnelor care urmeaza a fi prezente la cateva petreceri, am luat la rasfoit site-urile, si asa am descoperit unul nou, mai exact Aisle Style. E un site din Anglia care are o multime de rochii frumoase, de la rochii de nunta, pana la rochii de bal pentru anul 2016 - prom dresses 2016-.
     Si pentru ca am un buget limitat la alegerea rochiei, am dat fuguta un search la categoria rochiilor de bal ieftine - cheap prom dresses- , pentru ca pe langa rochia pe care o s-o port, mai am nevoie  si de accesorii, o geanta si trebuie sa ma incadrez intr-un anume buget.
     Asa cum bine stiti, eu nu sunt adepta rochiilor lungi, consider ca nu ma avantajeaza si ma fac sa arat muuult mai in varsta decat sunt, asa ca primele rochii care mi-au atras atentia au fost rochiile scurte pentru balshort prom dresses -, care arata fabuuuulos, nici nu ma pot hotara asupra uneia singure!
    O sa va arat cateva modele de rochii de bal - prom dresses-, atat scurte cat si lungi, pentru a va putea face o parere despre stilul celor de la Aisle Style iar mai apoi va puteti delecta cu multitudinea de modele de pe site. Rochiile de bal de culoare rosie - red prom dresses- cred ca sunt cele mai cautate, au o culoare si diverse modele unice.
     Cred ca e avantajos sa cumparam de pe acest site fiindca sunt rochii de bal din Anglia - prom dresses uk -, ceea ce inseamna ca rochiile vor ajunge direct acasa si nu la posta vamala, problema care se intalneste in orice colt al tarii.

Dressfashion Blue Prom Dresses


Rochie lunga neagra



Rochie rosie



Rochie scurta nude



Rochie scurta albastra



Voi stiati de acest site? Cum vi se par rochiile?