NOTD- Oja Melkior



     A trecut ceva timp de cand nu v-am mai aratat pe blog nicio oja incercata, chiar daca au fost multe dar incerc sa ma mobilizez si sa va arat de acum tot ce incerc nou.
    De curand am plasat o mica comanda pe Melkior, mi-a atras in mod special atentia oferta de reducere 50% la oja de 10ml, mai exact oja costa initial 20 lei iar la reducere am luat-o cu 10 lei. Am luat doar o nuanta pentru a vedea cum se comporta pe unghiile mele dar mi-am luat si un creion pentru ochi despre care o sa va vorbesc in curand. In plus e foarte tare ca au transport gratuit la orice comanda.
    Eu mi-am ales nuanta Anytime Red. E o nuanta superba de rosu, exact cum imi place mie. Rezista super bine pe unghii si are un luciu intens care rezista pana la stergere. Imi place ca are un aspect natural, finut, nicidecum aspectul ingrosat pe care l-am intalnit la majoritatea ojelor. Eu am aplicat doua straturi pentru acoperire perfecta, se usuca extrem de repede, in maxim 10 minute puteam face orice fara a mi se lua.Am mai pus ochii pe 2 nuante care in curand vor fi ale mele! <3







Cum vi se pare nuanta? Ati incercat aceasta oja?