Ootd- Rochie burgundy cu detalii din dantela


     In ultimele comenzi primite, rochiile au fost piesele principale, mai ales ca vremea este foarte calda si acestea sunt piesele vestimentare pe care le suport cel mai bine.
      Astazi o sa va arat o rochie burgunndy, pe care mi-am dorit-o tare mult de cand am vazut-o pe site. Am comandat-o, insa la un moment dat sperantele ca rochia arata fabulos mi-au fost spulberate de o postare a unei alte bloggerite, in care rochia nu mi se parea ceea ce era pe site. M-am resemnat cu gandul ca dupa mult timp in alegerea produselor de pe site-urile online am dat gres. Dar toate gandurile facute pana atunci au diparut in momentul in care am desfacut coletul si am vazut rochia. Mi-a placut la nebunie! Si imi place la nebunie!
     E o rochie dintr-un material vaporos cu detalii din dantela in zona bustului si in spate. Manecile sunt stil clopot si o fac si mai speciala. Mi-ar fi placut sa fie un picut mai lunga pentru a ma putea simti relaxata atunci cand o port. Marimile corespund dimensiunilor de pe site, astfel incat marimea M imi vine perfect! Poate fi purtata atat cu sandale cu talpa joasca cat si cu pantofi/sandale cu toc. 
    Va las alegerea mea in poze!

Rochie






Cum vi se pare rochia?